مقابله با اعتیاد به گفتمان عمومی تبدیل شود
کد خبر: 3813713
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۷

مقابله با اعتیاد به گفتمان عمومی تبدیل شود

گروه اجتماعی ــ استاندار آذربایجان‌شرقی، با اشاره به اینکه گرایش به مواد مخدر در سنین پایین در جامعه می‌تواند فاجعه بار باشد، گفت: باید برای مقابله جدی با اعتیاد عزم جمعی و تلاش عمومی ایجاد شود و مبارزه با آن به گفتمان مهم در جامعه تبدیل شود.

مقابله با اعتیاد به گفتمان عمومی تبدیل شود

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان‌شرقی، عصر روز سه‌شنبه، 31 اردیبهشت‌ماه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، با اشاره به اینکه گرایش به مواد مخدر در سنین پایین در جامعه می‌تواند فاجعه بار باشد، گفت: باید برای مقابله جدی با اعتیاد عزم جمعی و تلاش عمومی ایجاد شود و مبارزه با آن به گفتمان مهم در جامعه تبدیل شود.

وی ادامه داد: آموزش ضرورتی انکارناپذیر برای مقابله جدی با این پدیده شوم است و باید خانواده‌ها را از عواقب خطرناک اعتیاد آگاه کرد تا همه برای مقابله با مصرف مواد مخدر حساس شوند و در این میان آموزش و پرورش و نهادهای فرهنگی باید بیش از پیش نقش خود را ایفا کنند.

پورمحمدی‌ افزود: مبارزه با پدیده شوم اعتیاد، تنها با اقدامات انتظامی و امنیتی میسر نیست و با توجه به ماهیت فرهنگی این پدیده، همه ارکان جامعه باید در این زمینه احساس مسئولیت کنند.

وی بیان کرد: برای نجات نسل‌های آینده از بلای همه‌جانبه اعتیاد، این معضل باید به‌صورت ریشه‌ای حل شود و این کار مهم از دست یک گروه یا دستگاه به تنهایی ساخته نیست.

استاندار آذربایجان‌شرقی، گرایش به اعتیاد‌ بین بانوان و سنین پایین را قابل تأمل دانست و گفت: آماری که از افزایش تعداد معتادان ارائه می‌شود با در نظر گرفتن خانواده‌های این افراد و جمعیتی که از این بلای خانمان‌سوز متاثر می‌شود نگران‌کننده است و اهمیت توجه بیشتر به این حوزه را مضاعف می‌کند.

پورمحمدی با تأکید بر ضرورت آگاه‌‌سازی خانواده‌ها و جوانان نسبت به علائم و عواقب اعتیاد، افزود: آموزش‌های عمومی و تقویت سازمان‌های اجتماعی از مهم‌ترین تجربه‌های جوامع توسعه‌یافته برای مقابله با اعتیاد است که در کشور ما نیز باید جدی گرفته شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی بر توسعه مشارکت‌های مردمی و تقویت سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه مبارزه با اعتیاد نیز تأکید کرد و گفت: باید حساسیت خیران را نسبت به این موضوع مهم جلب و از توانمندی آنان در این زمینه استفاده کنیم.

وی با تأکید بر تقویت مراکز درمان و نگهداری معتادان به‌ویژه زنان معتاد، گفت: کمپ‌ها و مراکز ترک اعتیاد در واقع پناهگاه افراد معتاد است و کسانی که این مراکز را اداره می‌کنند باید از نظر اخلاقی و تخصصی اهلیت لازم را داشته باشند.

پورمحمدی اضافه کرد: فعال‌سازی کمپ‌های نگهداری و بازپروری معتادان و بحث غربال‌گری در تمام شهرستان‌ها باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

استاندار آذربایجان‌شرقی بر حمایت از طرح‌های اشتغال معتادان بهبودیافته نیز تأکید کرد و گفت: اگر زمینه توانمندسازی و اشتغال بهبودیافتگان و بازگشت آن‌ها به آغوش جامعه فراهم نشود، آسیب‌های بیشتری متوجه افراد و خانواده‌های آنان می‌شود.

انتهای پیام

captcha