فعالان اقتصادی در شرایط فعلی کشور عرض اندام کنند
کد خبر: 3858467
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۳
الیاس حضرتی:

فعالان اقتصادی در شرایط فعلی کشور عرض اندام کنند

گروه سیاست و اقتصاد ــ رئیس کمسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: مشکلات درونی، بی‌تدبیری‌ها، عدم جمع‌بندی توان ملی، ظرفیت‌ها و مصائبی که در گذشته داشتیم و حل نکردیم در کنار کینه‌ورزی دشمنان و تحریم‌های ظالمانه سختی‌های زیادی را بر ملت ایجاد کرده که در این میان فعالان اقتصادی باید عرض اندام کنند.

فعالان اقتصادی عرض اندام کنند

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، الیاس حضرتی، رئیس کمسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی امروز، 29 آبان‌ماه در بیست‌و پنجمین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی کشور در تبریز با بیان این‌که در شرایطی هستیم که کشور از لحاظ اقتصادی، مراحل فوق العاده سختی را طی می‌کند، اظهار کرد: مشکلات درونی، بی‌تدبیری‌ها، عدم جمع‌بندی توان ملی، ظرفیت‌ها و مصائبی که در گذشته داشتیم و حل نکردیم در کنار کینه‌ورزی دشمنان و تحریم‌های ظالمانه سختی‌های زیادی را بر ملت ایجاد کرده که در این میان فعالان اقتصادی باید عرض اندام کنند.

وی با بیان این‌که امروزه مشکلات شکل و رنگ خود را تغییر داده است، بیان کرد: معتقدم که در حل مسائل و مشکلات آنطور که باید پیشرفت نکردیم، اکنون نمی‌توانیم تعلل کنیم؛ چرا که فرصت تاریخی برای صادرات پیش آمده و باید از این فرصت مناسب که دشمنان در اختیار ما قرار دادند، نهایت استفاده را ببریم و اقتصاد بدون نفت را باید در کشور عملیاتی کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که کاهش و قطع وابستگی نفت در بودجه سال جاری ایجاد شده است، گفت: از سال 32 تلاش می‌کنیم اقتصاد بدون نفت را در کشور عملیاتی کنیم، امیدوارم روزی فرابرسد که درآمدهای نفتی را در بودجه‌ی سال جاری اعمال نکنیم.

وی خاطرنشان کرد: حدود 127 هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی در برابر 320 هزار میلیاردتومان هزینه‌های جاری وجود دارد که باید سعی کنیم این فاصله‌ و اختلاف را جبران کنیم.

حضرتی، با اشاره به استراتژی جدید جمهوری اسلامی ایران از اردیبهشت سال جاری در برخورد با مسائل منطقه و توفیقات زیادی که در این رابطه به دست آمد، گفت: به حداکثر رساندن استحکام داخلی، توجه به اقتصاد و مقاوم کردن پایه های اقتصاد، توجه به تولید داخل و رونق تولید، صادرات قدرتمند و رو به رشد استراتژی جدید کشور بود.

وی با بیان این‌که طی هفت ماه امسال، 50 درصد نسبت به سال گذشته، رشد مالیاتی داشتیم، افزود: مالیات بر ارزش افزوده یکی از دغدغه‌های فعالان اقتصادی است، از تمامی فعالان اقتصادی و از همه مراکز صاحب نظر مشکلات اجرای اصل 44 را جویا شدیم و براساس این اظهار نظر مشکلات این اصل در پنج محور مطرح شد.

حضرتی ادامه داد: ممیز محوری، تاریخ تعلق مالیاتی، نحوه دادرسی مالیاتی، ماخذ مالیاتی و استرداد اعتبار مالیاتی از جمله مشکلات قانون مالیات بر ارزش افزوده است.

وی با بیان این‌که متاسفانه امروزه بی اعتمادی، در تمامی زوایای صحبت‌هایمان به بخش خصوصی وجود دارد، گفت: در تمامی اقشار، افراد متخلف وجود دارد، در بخش خصوصی نیز امکان وجود افراد ناکارآمد و غیرقابل اعتماد است ولی این انصاف نیست به خاطر یک درصد، تمامی بخش خصوصی را چپاول گر خطاب کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر بتوانیم میدان را در اختیار بخش خصوصی قرار داده و مزاحم آن‌ها نباشیم، بهتر از همه راه خود را پبدا کرده و به خوبی می‌توانند تشخیص دهند در کدام کشورها بازاریابی کنند.

انتهای پیام
captcha