مسابقات کشوری قرآن دانش‌آموزان در تبریز آغاز به کار کرد
کد خبر: 4073123
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۰
در بخش آوایی

مسابقات کشوری قرآن دانش‌آموزان در تبریز آغاز به کار کرد

چهلمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان سراسر کشور در بخش آوایی در تبریز آغاز شد.

میکائیل باقری، مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورشبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان، چهلمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان سراسر کشور در دو بخش آوایی و پژوهش، شامگاه، یکشنبه، دوم مردادماه، در سالن اجتماعات پایگاه شکاری تبریز آغاز به کار کرد.

میکائیل باقری، مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در این مراسم، گفت: ۴۰۰ پسر و ۳۰۰ دختر از بین هزار و ۴۵۰ شرکت کننده اولیه از تمامی استانها در رشته‌های قرائت، تحقیق، ترتیل و حفظ با همدیگر به رقابت می پردازند که برای پسران مداحی و اذان نیز افزوده می‌شود.

وی افزود: چهلمین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزان کشور دارای دو بخش آوایی و پژوهش برای دختران و پسران است که مرحله نهایی بخش آوایی در تبریز و بخش پژوهش در مشهد برگزار می‌شود.

باقری، با اشاره به اهمیت برگزاری با شکوه مسابقات قرآن عترت و نماز، از برگزاری گروهی، برخی از رشته‌ها در این مسابقات از سال آینده خبر داد و گفت: امسال توفیق داریم اولین و بزرگترین رخداد قرآنی دانش‌آموزی را در تبریز با این شکوه برگزار کنیم، امیدواریم بتوانیم فضایی را محیا کنیم که دانش‌آموزان بعد از این ۲ سال بتوانند رقابتی رفاقت‌گونه را به نمایش بگذارند.

مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش افزود: در این دوره از مسابقات جلسات متعددی برگزار و تصمیمات مختلفی گرفته شد و قرار شد تا برخی از رشته‌ها را در سال‌های جاری بصورت گروهی برگزار کنیم. بعنوان مثال از سال آینده مسابقات مداحی بصورت تیمی برگزار خواهند شد، همچنین سالهاست بدنبال این هستیم تا بتوانیم از تلاوت اذان دانش‌آموزان در صدا و سیما استفاده کنیم که این امر محقق شده و قرار شد تا گروهی از صدا و سیما در مسابقات حضور داشته و تلاوت دانش‌آموزان را ضبط خواهند کرد تا از نغمه‌های ملکوتی دانش‌آموزان بتوانیم هرچه بیشتر استفاده کنیم.

علیرضا صیادی، مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی نیز در این مراسم توجه به آموزش قران کریم در نظام تعلیم و تربیت را مورد تاکید قرار داد و گفت: قرآن تبیین کننده انسانیت و خلقت است و توجه ویژه به انس با قرآن باعث شکوفایی و موفقیت فرزندانمان می‌شود.

وی افزود: اگر بخواهیم تمام مهارت‌ها را در یک کتاب جستجو کنیم قطعاً کتابی جز قرآن نمی‌یابیم، قرآن به حرکت، مهربانی، دوستی، جهاد و دفاع سفارش می‌کند؛ افزون بر این تقوا، شهادت، داستان‌های پیامبران، ازدواج، زندگی و طلاق را تعریف می‌کند. ما اگر مفهوم قرآن را به دانش آموزان برسانیم همه چیز را به آنان آموخته‌ایم و فرد قرآن‌خوان همه حسن‌ها را دارد و هر کاری انجام دهد الهی می شود چراکه همه خوبی‌ها را تنها می‌توان در قرآن یافت.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، افزود: اگر امروزه مسائل تربیتی مورد تهاجمات قرار گرفته بدلیل فاصله از قرآن است و چاره‌ای جز پناه بردن به قرآن نداریم، مشکل ما این است که قرآن را نتوانسته‌ایم تبیین کنیم و اگر می‌خواهیم با آسیب‌های اجتماعی مقابله کنیم باید قرآن را آموزش دهیم نه تنها روخوانی بلکه خواندن، فهم و عمل کردن را باید بتوانیم برای دانش‌آموزان جاری سازیم و این جلسه به همین دلیل بسیار پر اهمیت است.

وی تاکید کرد: امید است که بتوانیم خادم قرآن باشیم و نتیجه معنوی و اخروی آن را حاصل نماییم که این امر قطعاً ثواب و اثرات دنیوی را نیز به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام
captcha