کد خبر: 3712488
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۶

دعا، سبب پی بردن بشر به نیازمندی‌های خویش می‌شود

گروه معارف- یک کارشناس مسائل دینی و مذهبی، دعا را صدا کردن خدا دانست و تاکید کرد: دعا، سبب می‌شود تا بشر به نیازمندی‌های خویش پی برده و در برابر ذات پاک و بی همتای پروردگار متعال، خضوع کند. دعا، انسان را با نعمت‌های الهی آشنا ساخته و رابطه‌ای عمیق و استوار میان بنده و خالقش ایجاد می‌نماید.

حجت‌الاسلام رحیم همزبان، کارشناس مسائل مذهبی و دینی در گفت‌‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: دعا از مصادیق روشن اعتماد به نفس، بی نیازی از غیر خدا و تقویت بینش یگانه پرستی است.

دعا، سبب پی بردن بشر به نیازمندی‌های خویش می‌شود
وی، از دلیل اصلی روآوردن به دعا گفت و افزود: دلیل اصلی روآوردن به دعا و راز و نیاز با معبود توانا همانا نیازهای مادی و معنوی انسان است.
وی با استناد به آیه 60 سوره غافر خاطرنشان کرد: در این آیه می خوانیم: مرا بخوانید تا دعای شما را بپذیرم! کسانی که از عبادت من تکبر می ورزند به زودی با ذلت وارد دوزخ می شوند!
حجت‌الاسلام همزبان ادامه داد: دعا، باعث تقویت ارتباط مستمر و مأنوس شدن با مبدأ هستی بخش است که تمام شئون زندگی وابسته به فیض و عنایت اوست.
این استاد دانشگاه یادآور شد: دعا همان میل و توجه به سوی خداست و به وسیله آن موجودی از خداوند چیزی را درخواست می کند.
حجت‌الاسلام همزبان ضمن بازگو نمودن لزوم باور راسخ دعاکننده بیان کرد: دعاکننده باید با تمام وجود متوجّه قدرت خداوند باشد و باور راسخ داشته باشد که او قادر و توانا بر همه ممکنات است و از غیر او دل کنده و امیدی به دیگران نداشته باشد.
وی با اشاره به فرموده پیامبراکرم(ص) افزود: پیغمبر(ص) می فرمایند: دعا اسلحه و ابزار مؤمن است و نیز پایه دین و نور آسمان و زمین است.
حجت‌الاسلام همزبان دعا را صدا کردن خدا دانست و تاکید کرد: دعا، سبب می شود تا بشر به نیازمندی‌های خویش پی برده و در برابر ذات پاک و بی همتای پروردگار متعال، خضوع کند. دعا، انسان را با نعمت‌های الهی آشنا ساخته و رابطه‌ای عمیق و استوار میان بنده و خالقش ایجاد می‌نماید.

 انتهای پیام 

captcha