حجتالاسلام جلیل حاجپورتقی، رئيس اداره تبلیغات اسلامی شبستر در گفتوگو با ایکنا از آذربایجانشرقی اظهار کرد: امام موسی بن جعفر(ع) دریای بیکرانی از معارف اسلام در توحید، نبوت، امامت، معاد، احکام و آداب تربیتی ـ اخلاقی بودند.
وی ضمن بازگو نمودن چشمگیری مکارم اخلاق در پیشوای هفتم(ع) افزود: مکارم اخلاق و ویژگیهای روحی پیشوای هفتم(ع) چنان چشمگیر بود که نه تنها دوستان، بلکه سرسخت ترین دشمنان آن حضرت نیز بدان معترف بودند و خود را در برابر آن همه عظمت، کوچک و حقیر میدانستند.
وی از گستره علم امام کاظم(ع) گفت و خاطرنشان کرد: درباره گستره علم امام کاظم(ع) در علوم مختلف و فضایل اخلاقی و معنوی آن حضرت، روایات فراوانی وجود دارد، چگونه آن حضرت جامع علوم مختلف و دارای کمالات و فضایل اخلاقی و معنوی نباشد، در حالیکه در خانه نبوّت و معدن رسالت پرورش یافته است.
حجتالاسلام پورتقی، ادامه داد: موسی بن جعفر(ع) در قدر و مقام بزرگوارترین فرزندان حضرت صادق(ع) و در مرتبه والاتر از آنان بود و آوازه بزرگواری اش بیش از برادران بود. در زمان آن حضرت با سخاوت تَر، گرامی تَر و خوش معاشرت تَر از او دیده نشد و در عبادت سرآمد مردم آن زمان و پرهیزکارترین آنان و در جلالت، مقام، فهم و دانش برتر از همگان بود.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شبستر، یادآور شد: حضرت به خاطر کثرت زهد و عبادت معروف به العباالصالح بود و به جهت علم و فرو خوردن خشم و صبر بر مشقات و آلام زمانه مشهور به کاظم شدند، آن حضرت به کنیههای ابوابراهیم و ابوعلی نیز معروف بودند.
وی با اشاره ه فرموده امام موسی بن جعفر(ع) افزود: امام موسی کاظم(ع) می فرمایند: نرم خو و ملایم باش؛ زیرا نرمش، نیکو و کج خلقی، شوم و مذموم است، به درستی که نرمش و نیکوکاری و خوش اخلاقی، خانه را آباد می کند و بر روزی میافزاید.
حجتالاسلام پورتقی، امام هفتم(ع) را پرورش یافته در دودمان تقوا دانست و تاکید کرد: امام هفتم(ع) در دودمان مقدس و تقوا و در بيت رفيع زهد و عبادت پرورش يافته بود كه ايمان به خدا و عشق و علاقه به فضائل معنوى و خصائص انسانى از تمام در و ديوار و جوانب زندگى آن می باريد و همگان شيفته و دلباخته عبادت و ستايش پروردگار خود بودند.
انتهای پیام