مرگ بر آمریکا می‌گوییم و عاشق زندگی آمریکایی هستیم
کد خبر: 3863562
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۶
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی:

مرگ بر آمریکا می‌گوییم و عاشق زندگی آمریکایی هستیم

گروه فرهنگی - رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: از طرفی مرگ بر آمریکا می‌گوییم ولی در عمل عاشق کارهای آمریکا هستیم. ضمن اینکه به آمریکا فحش می‌دهیم، شیفته این هستیم که لباس تن ما آمریکایی باشد. از نمادهای شهری در کل کشور تا بازارهای مدرنی که ساخته می‌شود شیفتگی ما ایرانی‌ها به کالای غربی موج می زند.

دچار عقب افتادگی در حوزه حوزه علوم انسانی هستیمبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حسن بنیانیان، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی، عصر روز چهارشنبه، 20 آذرماه در نشست تخصصی نقش شهرداری‌ها در تحقق گام دوم انقلاب در بستر فرهنگی و اجتماعی در تبریز، گفت: در حوزه علوم انسانی دچار عقب افتادگی هستیم که برای جبران آن، گام نخست ایجاد تواضع در استاد دانشگاه، روحانیت و مدیران اجرایی است.

وی با بیان اینکه از طرفی به کشور آمریکا حمله می‌کنیم ولی در عمل عاشق کارهای آمریکا هستیم، گفت: ضمن اینکه به آمریکا فحش می‌دهیم شیفته این هستیم که لباس تن ما آمریکایی باشد. نمادهای شهری ما در کل کشور و بازارهای مدرنی که ساخته می شود شیفتگی ما ایرانی‌ها به کالای غربی را نشان می‌دهد. ته ذهن ما این است که دین خدا علم نیست و وحی را علم نمی دانیم. ما نیاز به علم غرب و یافته های آنها داریم مشروط بر اینکه آن علم و تجربه را بومی کنیم و از فیلتر مبانی دینی خود عبور دهیم و بعد از آن استفاده کنیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در بخشی از بحث‌ها در کشور در مرز دنیا قرار داریم، افزود: در پزشکی تقریباً در مرز قرار داریم. بهترین پزشکان دنیا را در اختیار داریم و برای تحصیلات بیشتر آنها را به خارج از کشور هم فرستاده ایم. یکی از پیامدهای آن این است که در موضوعات پیچیده تر مثل علوم انسانی که اساسا اینها باید جامعه را مدیریت کنند، به اندازه کافی استعداد نداریم. حتی این تعداد هم که برای تحصیل به خارج از کشور رفته و برگشته‌اند، دور خود می‌چرخند.

بنیانیان ادامه داد: چرخیدن اینها تقصیر ما مدیران اجرایی است که تقاضایی از علم آنها نداریم. اگر تقاضا روی علم نباشد این علم مدام در جا می‌زند. اگر تقاضا باشد یک استاد دانشگاه وقتی می‌خواهد علم خود را کاربردی کند متوجه می شود با اینجا انطباق ندارد و باید مطالعات جدیدی انجام دهد.

وی یادآور شد: حالا شهرداری تبریز حرکت جدیدی را آغاز کرده باید به راستی گام دوم را در مدیریت شهری ترجمه کنید، مستند کنید، کتاب تولید کنید. در واقع باید این حرف کلی را به عملیات میدانی برسانید.

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: این عملیات میدانی مورد نیاز است. وقتی مقرر شده بیانیه گام دوم به کار میدانی و اجرایی تبدیل شود خلأ داریم. این خلأ را کارشناسان خوش‌ذوق که در میدان عمل هستند می‌توانند با ایده‌پردازی رفع کنند.

انتهای پیام
captcha