آرزوی مادری که با حافظ شدن پسرش برآورده شد
کد خبر: 3863785
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۸

آرزوی مادری که با حافظ شدن پسرش برآورده شد

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مادری که آرزوی حفظ کل قرآن کریم را داشت ولی موفق به این کار نشده بود تمام تلاش خود را به کار گرفت تا پسر نوجوانش حافظ کل آیات نورانی وحی شود.

برآورده شدن آرزوی مادر با حفظ قرآن توسط پسر نوجوان

عاطفه بناگذار مادری است که از کودکی فرزندش سیدحسین شمشیری را با آیات نورانی وحی آشنا کرد و با بازی‌های کودکانه و زحمت‌های زیادی که کشید، موفق شد فرزندش را در این راه یاری کند.

عاطفه بناگذار مادر سیدحسین در مورد علاقه خودش به حفظ قرآن به ایکنا، گفت: قبل از اینکه ازدواج کنم دوست داشتم قرآن را حفظ کنم، نوارهای کاست استاد پرهیزگار را خریده و با شنیدن آن قرآن کریم را حفظ می کردم ولی این نوارهای کاست زود به زود خراب می‌شد در نتیجه نتوانستم حفظ قرآن را ادامه دهم و این آرزو در دلم ماند.

وی ادامه داد: بعد از ازدواج صاحب فرزند شدم و خواستم بعد از ازدواج این آرزو را در فرزندم عملی کنم به همین خاطر وقتی دیدم پسرم نیز علاقه‌مند است همه تلاش خود را کردم تا سیدحسین حافظ کل قرآن کریم شود.

حالا سیدحسین شمشیری در سایه زحمت‌های مادر و حمایت‌های بی‌دریغ پدر و زیر نظر استادان خوب خود موفق به حفظ کل قرآن کریم شده است. سیدحسین در سال ۹۱ و از هفت سالگی برای یادگیری قرآن کریم در مؤسسه قرآنی مشکاة ثبت نام کرده و زیر نظر ضیائی جزء ۳۰ را حفظ می کند.

وقتی حفظ جزء ۳۰ تمام شد از جزء اول شروع کرده و هر روز نیم صفحه را حفظ کرده و در قرائت خود از سبک استاد منشاوی استفاده کرده است.

مادر سید‌حسین گفت: پسرم در کودکی شلوغ و پرجنب و جوش بود، در مدت زمان حفظ با توجه به اینکه آموزش الفبا را نمی‌دانست هر روز صبح نیم ساعت با همدیگر کلمه به کلمه قرآن خوانده و حفظ می‌کردیم.

وی ادامه داد: وقتی مشغول بازی‌های کودکانه بود بازی‌هایمان رنگ قرآنی به خود می‌گرفت، با تشویق و جایزه قران کریم را حفظ کرد. اکنون به مرحله‌ای رسیده که بدون اینکه قرآن نخواند آرام و قرار ندارد وقتی به هر علتی کتاب آسمانی قرآن روی میزش نباشد به‌دنبال آن بوده و بیقراری می‌کند.

مادر سید‌حسین در مورد زمان حفظ قرآن پسرش گفت: سیدحسین بعد از اینکه به مدرسه رفت اول صبح حفظ می‌کرد و بعد از ظهر به مرور و تثبیت آیات حفظ شده می‌پرداخت.

وی افزود: وقتی حفظ ۱۵جزء اول تمام شد کم کم هر روز یک یا دو صفحه را حفظ می‌کرد و به این ترتیب در سال ۹۶ حفظ کل قرآن کریم را تمام کرد. الان نیز هر روز دو ساعت برای مرور و تثبیت آیات و سوره‌های قرآنی اختصاص می‌دهد.

حمایت خانواده‌ها از فعالیت قرآنی فرزندان

بناگذار با اشاره به حمایت خانواده‌ها از فعالیت قرآنی فرزندان خود، گفت: اولین و بزرگ‌ترین قدمی که خانواده‌ها برمی‌دارند حمایت از فرزندان خود است، فرآیند حفظ کل قرآن به قدری زمان‌بر و دقیق است که قطعاً بدون همکاری و حمایت پدر و مادرها این کار امکان‌پذیر نخواهد شد.

این حمایت‌ها ممکن است گاه به‌صورت حمایت‌های مادی باشد و گاهی ممکن است در لغو کردن مراسم‌ و مسافرت‌های خانوادگی باشد تا فرزند قرآنی بتواند برنامه‌ریزی اساتید در حفظ قرآن را به‌خوبی اجرا کند.

الگو بودن در مدرسه با حفظ قرآن

سید‌حسین شمشیری نیز حفظ قرآن کریم را باعث متفاوت بودن از دیگر دوستان و همکلاسی‌های خود ذکر کرد و گفت: وقتی حفظ کل قرآن تمام شد احساس می‌کردم در مدرسه به‌عنوان الگو مطرح شده و دوستان و اولیای مدرسه احترام، ارزش و اهمیت زیادی برایم قائل بودند و همه اینها در سایه عظمت قرآن کریم است.

وی با اشاره به اینکه داستان‌های زیبای بسیاری در قرآن وجود دارد، ادامه داد: سعی می‌کنم قرآن را به دوستانم معرفی کنم، داستان‌های زیبای قرآن را برای دوستانم خوانده و به آن‌ها پیشنهاد می‌کنم قرآن را بخوانند و اگر می‌توانند آن را حفظ کنند.

این حافظ نوجوان کل قرآن به دوستان خود توصیه کرد: دوستان می‌توانند به‌صورت آزمایشی قرآن را حفظ کرده و میزان توانایی در یادگیری و حافظه خود را بسنجند و سپس به حفظ کل قرآن کریم اقدام کنند و بهتر است افراد معنی قرآن را نیز بخوانند و در کنار حفظ به آموزه‌های دینی و قرآنی نیز عمل کنند.

سید‌حسین شمشیری در حال حاضر دانش‌آموز کلاس نهم دبیرستان دهخدای تبریر است و اکنون دو سال است که زیر نظر استاد زارعان به تثبیت محفوظات خود می‌پردازد و منفرد خطیبی، اباذری و راثی از دیگر استادان قرآنی سیدحسین هستند.

انتهای پیام
captcha