آغاز رقابت‌های هفتمین مسابقات قرآن قوه قضائیه/ مشاركت 12 هزاری نفری كاركنان دستگاه قضا از مراحل مقدماتی
کد خبر: 3875063
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۱
صبح امروز با پایان مراسم افتتاحیه در شیراز؛

آغاز رقابت‌های هفتمین مسابقات قرآن قوه قضائیه/ مشاركت 12 هزاری نفری كاركنان دستگاه قضا از مراحل مقدماتی

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مراسم افتتاحیه مرحله پایانی هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کارکنان قوه قضائیه صبح امروز با قرائت پیام آیت الله العظمی مکارم شیرازی به میزبانی استان فارس برگزار شد و رقابت‌ها در دو بخش آقایان و بانوان در حال برپایی است.

گزارش ایكنا از افتتاحیه مسابقات سراسری قرآن قوه قضائیه

به گزارش ایكنا از فارس، مراسم افتتاحیه مرحله كشوری هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن قوه قضائیه امروز، 9 بهمن‌ماه در سالن اجتماعات هتل شیراز برگزار شد.
نخستین سخنران این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین سیدصدرالله رجائی‌نسب، معاون فرهنگی دادگستری فارس بود كه ابتدا به خوشامدگویی به میهمانان پرداخت و گفت: نام بلند سردار دل‌ها، سپهبد شهید سلیمانی با هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن قوه قضائیه گره خورده است لذا این دوره از مسابقات به یاد سردار دل‌ها نامگذاری شده است.
وی با تأكید بر اینكه نور قرآن به بركت برگزاری این مسابقات در شیراز مشاهده می‌شود، به مكان برگزاری این مسابقات در هتل شیراز اشاره كرد و گفت: ممكن است این سئوال پیش آید كه چرا در سال اقتصاد مقاومتی این مكان برای مسابقات، انتخاب شده است و باید بدانیم كه انتخاب این هتل اساساً تحمیل هزینه بر بیت‌المال و دادگستری نبوده است و مدیر هتل تخفیفات ویژه‌ای ارائه داده و علاقه‌مند به میزبانی قرآنیان بوده است.
در ادامه این مراسم پیام آیت‌الله‌العظمی مكارم شیرازی توسط حجت‌الاسلام والمسلمین سیدكاظم موسوی، رئیس كل دادگستری فارس قرائت شد و سپس حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد مسعود معصومی لاری، معاون فرهنگ دینی و سازمانی معاونت فرهنگی قوه قضائیه سخنرانی كرد.
وی ابتدا فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت زهرا(س) را تسلیت گفت و افزود: زهرای اطهر(س) بعد از رحلت پیامبر گرامی اسلام(ص)، چند صباحی بیشتر در حیات نبودند، اگرچه سختی‌های فراوانی را متحمل شدند.

حضرت زهرا(س) برای حیات قرآن شهید شد
معصومی لاری بیان كرد: زهرای اطهر(س) اگر شهید شد به جهت زنده كردن و حیات قرآن بود و تمام سختی‌هایی كه كشید برای این بود كه كلام خدا را بر عالم جاری گرداند.
معاون فرهنگ دینی و سازمانی معاونت فرهنگی قوه قضائیه اظهار كرد: بعد از جریان خلافت و آن برنامه‌هایی كه با رحلت پیامبر مكرم(ص) آغاز شد، زهرای اطهر(س) برای جلوگیری جدایی قرآن و عترت جان شریف خود را گذاشت و به حضرت علی(ع) فرمود كه من هیچ چیز دیگر ندارم و هرچه داشتم و در توانم بود برای تو گذاشتم تا دین و قرآن را زنده كنم.
معاون فرهنگ دینی و سازمانی معاونت فرهنگی قوه قضائیه یادآور شد: اگر حضرت زهرا(س) سخن از غدیر می‌گوید برای حیات قرآن است، ضمن اینكه باید بدانیم قرآن بی‌عترت، قرآن نیست و از میان خودش همه جور انسان می‌تواند پرورش یابد و امروز نمود روشن و واضح این مسئله را در جریان‌های انحرافی موجود در جهان از طالبان و داعش و جریانات منحرفی كه به نام دین حركت كرده‌اند، مشاهده می‌كنیم.

مشاركت 12 هزاری نفری كاركنان دستگاه قضا در مسابقات قرآن
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری این مسابقات اشاره كرد و از مشاركت قریب 12 هزار نفر در سراسر كشور در این دوره از مسابقات خبر داد و گفت: بیش از 8 هزار نفر در مسابقات كتبی شركت كردند و برگزیدگان مراحل قبل به این مرحله راه پیدا كردند و حدود 30 نفر در آزمون مفاهیم و همین تعداد برای حفظ موضوعی در این مرحله شركت می‌كنند.
معصومی لاری اظهار كرد: یكی از ویژگی‌های این دوره از مسابقات آن است كه امسال ملزم كردیم تا تمام برگزیدگان یك مربی داشته باشند و از سال آینده اگر تیمی مربی نداشته باشد و خود را ارتقا ندهد، از شركت در مسابقات محروم خواهد ماند زیرا غرض این نیست كه صرفاً یك تشریفاتی داشته و مسابقاتی برگزار شود و ما حتماً باید همواره در حال ارتقای سطح برگزاری مسابقات باشیم و این ممكن نیست مگر با كمك همه مربیان.
وی با بیان اینكه سطح مسابقات به حدی رسیده است كه باید كم كم به تربیت داوران قرآنی در دستگاه قضایی بپردازیم كه از سال آینده انجام خواهیم داد، گفت: برخی از برگزیدگان مسابقات كشوری قرآن از جمله برگزیدگان مسابقات قرآن قوه قضائیه بوده‌اند.
در ادامه این مراسم، آیت‌الله لطف‌الله دژكام، نماینده ولی فقیه در استان فارس نیز ضمن تسلیت شهادت حضرت زهرا(س) به فرازهایی از خطبه فدكیه آن حضرت اشاره كرد و گفت: طبق این خطبه، ما دو وظیفه در قبال قرآن كریم داریم.
وی افزود: نخستین وظیفه این است كه قرآن با جان ما باید چه كار كند؛ اینكه كسی قرآن بخواند و از بین همین اصوات آن بالاتر نرود، نه به عمق جانش می‌نشیند و جانش را بالا می‌برد، پس اگر این مسیر را طی نكنیم امانت خدا را ضایع كرده‌ایم.
آیت‌الله دژكام با تأكید بر اینكه ما امانت‌دار خداوند در رابطه با قرآن هستیم برای اینكه جان ما در پرتو قرآن رشد كند و اوج بگیرد، گفت: وظیفه دوم این است كه قرآن را به سایر امت‌ها برسانیم.

رساندن پیام قرآن به امت‌ها
امام جمعه شیراز ادامه داد: این رساندن پیام قرآن به سایر امت‌ها امروز كه ما حكومت اسلامی تشكیل داده‌ایم و به فرموده رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، می‌خواهیم زمینه‌ساز ظهور مهدی فاطمه(عج) باشیم، بسیار كار بزرگی است.
آیت‌الله دژكام با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن در دستگاه قضا گفت: مسابقات قرآن باید هر سال رشدی كند این جهت را می‌توان به مرور اضافه كرد، برای اینكه این پیام جهانی شود ضمن اینكه باید بدانیم در مجموعه تخصص خودمان چه كار می‌توانیم برای تحقق این مهم انجام دهیم.
آخرین سخنران این مراسم وحید سروستانی، مسئول كمیته فنی هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن قوه قضائیه بود كه به بیان توضیحاتی درباره شیوه برگزاری مسابقات پرداخت.
یادآور می‌شود، تا دقایقی دیگر رقابت‌های قرآنی كاركنان و خانواده‌های قوه قضائیه در دو رده سنی زیر 16 سال و بزرگسال و همچنین در دو بخش بانوان و آقایان در 4 سالن هتل شیراز آغاز خواهد شد.

انتهای پیام
captcha