شناسایی ۱۵ هزار فرد مشکوک به کرونا در زنجان از طرح غربالگری
کد خبر: 3888787
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹

شناسایی ۱۵ هزار فرد مشکوک به کرونا در زنجان از طرح غربالگری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه ۹۵ درصد جمعیت استان غربالگری شدند، گفت: با اجرای این طرح بیش از ۱۵ هزار فرد مشکوک به کرونا شناسایی شدند.

شناسایی 15 هزار فرد مشکوک به کرونا در زنجان از طرح غربالگریبه گزارش ایکنا از زنجان، پرویز قزلباش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، شب گذشته، 14 فروردین‌ماه در نشست خبری که به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: آمار تجمیعی بیماران مشکوک به بیماری کووید 19 از آغاز شیوع تاکنون یک هزار و 774 نفر است که در حال حاضر 372 بیمار مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری هستند.

وی با اشاره به اینکه آزمایش 620 نفر از بیماران مشکوک به ابتلا به کووید 19 مثبت بوده است، ابراز کرد: روند شیوع بیماری در استان شیب ملایمی دارد و امید است شیب شیوع این بیماری نزولی شود، هر چند که افزایش قابل ملاحظه‌ای نیز در شیوع بیماری کرونا وجود نداشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان بیان کرد: تاکنون بیش از یک میلیون نفر معادل 95 درصد از جمعیت استان در خصوص مقابله با بیماری کرونا غربالگری شدند و بیش از ۹۰ درصد افرادی که غربالگری شدند، پیگیری‌های لازم برای آنان انجام شده است.

وی با بیان اینکه ۱۵ هزار و ۷۳۶ مورد مشکوک به بیماری کرونا در استان از طریق غربالگری شناسایی و از این تعداد ۴۹۹۶ نفر به پزشک ارجاع داده شدند، افزود: از افراد غربالگری شده در استان به ۲۸۹۸ نفر استراحت در منزل توصیه شده است که ۵۵۰ نفر از این افراد به مراکز ۱۶ ساعته ارجاع داده شده‌اند.

این مسئول با بیان اینکه ۵۸۳۰ نفر در استان زنجان نیز به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کردند، تصریح کرد: از این تعداد ۵۴۰ نفر به بیمارستان‌های استان برای دریافت خدمات بستری معرفی شده‌اند و ۷۶۴۶ نفر از افراد مسافر نیز قرنطینه هستند.

قزلباش به اجرای طرح غربالگری و تب‌سنجی مسافران در مبادی ورودی شهرها اشاره کرد و افزود: بیش از 14 هزار و 600 مسافر در استان قرنطینه شدند و این افراد در شرایط ویژه‌ای تحت کنترل کارشناسان دانشگاه قرار دارند.

وی تصریح کرد: اکنون نگرانی ما از طولانی شدن ایام قرنطینه است که ممکن است مردم از خانه ماندن خسته شده و خودمراقبتی را بشکنند. از طرف دیگر اعلام نظرهای انجام شده در رابطه با روند نزولی شیوع بیماری کرونا به هیچ وجه قابل اعتماد نیست و هر لحظه احتمال اوج گرفتن این بیماری وجود دارد.

این مسئول با بیان اینکه اگر در استان طرح جدیدی در رابطه با آغاز فعالیت برخی از صنوف مختلف باشد، باید این فعالیت‌ها طبق پرتکل‌های برنامه‌ریزی شده انجام شود، تصریح کرد: طرحی که در آن برخی از کسب و کارها از ۲۰ فروردین فعالیت خود را آغاز می‌کنند، هنوز در مرحله بررسی و برنامه‌ریزی بوده و جزئیات آن در آینده اعلام خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان بیان در مورد کمک‌های مردمی برای تأمین نیازهای بهداشتی و درمانی خاطرنشان کرد: شرکت ایران‌ترانسفو یک میلیارد تومان برای تجهیز بیمارستانی کمک کرد و دیگر شرکت‌های فعال در صنوف مختلف نیز کمک‌های ۱۰۰ الی ۲۰۰ میلیون تومانی به دانشگاه علوم پزشکی زنجان کرده‌اند که این دانشگاه از همه تقدیر می‌کند ولی انتظار همراهی از شرکت‌های ملی بسیار بیشتر از این مبالغ بود.

انتهای پیام
captcha