وصیت نامه‌ امام(ره) آینه‌ای از عمق اندیشه‌ ایشان است
کد خبر: 3902878
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۰

وصیت نامه‌ امام(ره) آینه‌ای از عمق اندیشه‌ ایشان است

رئیس نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه‌های آذربایجان‌شرقی گفت: وصیت نامه‌ امام راحل منشور بسیار مهم و آینه‌ای از عمق اندیشه ایشان است.

وصیت نامه‌ امام(ره) آینه‌ای از اندیشه‌ ایشان استحجت‌الاسلام علی خدیوی، رئیس نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه‌های استان در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با بیان این‌که امام خمینی(ره) دارای شخصیت بزرگی بودند و می‌توان اندیشه‌ ایشان را از چند جنبه بررسی کرد، گفت: اندیشه‌ سیاسی، عرفانی، اخلاقی و فقهی امام نوآوری‌هایی دارد که در جای خود بسیار ارزشمند و نیاز به تحقیق و بررسی دارند.

وی خالص بودن اندیشه سیاسی امام‌(ره) را یکی‌ از ویژگی‌های مهم دانست و افزود: اندیشه‌ سیاسی امام راحل(ره) مستقیماً از کتاب و سنت الهی برگرفته شده است و اندیشه‌ای انتقادی و ترکیبی از غرب و شرق نیست بلکه مبتنی بر آموزه‌های تشیع و حکومت علوی است.

حجت‌الاسلام خدیوی، با بیان این‌که خدمت و ارزش مردم در اندیشه‌ امام‌خمینی(ره)، جایگاه ویژه‌ای داشت، اظهار کرد: ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار و ظلم جایگاه بسیار مهمی در اندیشه‌ی امام داشتند.

رئیس نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه‌های آذربایجان‌شرقی، با بیان این‌که امام خمینی(ره) شخصیتی ظلم ستیز و عدالت خواه داشتند، گفت: آخرت گرایی و توجه به معنویت و عدم جدایی از دین جایگاه بسیار مهمی در اندیشه‌ی امام راحل داشتند.

وی ادامه داد: امام(ره) یک حرکت بزرگی را با همین اندیشه شروع کرد و همین مفاهیم تمامی انسان‌ها را یکجا جمع کرده و باعث به اهتزاز درآمدن پرچم مفاهیم عدالت، ظلم ستیزی، خدمت و معنویت در جامعه شد، بر همین اساس بسیاری از انسان‌های آزادی خواه عاشق اندیشه‌ امام راحل شدند، در حالی که برخی تصور می‌کردند این قرن، قرنی بدون معنویت بوده و هیچ جنبشی در آن وجود ندارد.

حجت‌الاسلام خدیوی ادامه داد: اندیشه امام در دنیای امروزی الگوی جدیدی شده است، اندیشه‌ای که نظام سوسیالیستی را از هم می‌پاشد حتی به طوری که امروز نیز نظام لیبرال هم به بن بست رسیده است، اندیشه‌ی امام(ره) به عنوان اندیشه‌ی جدیدی در حال حاضر می‌تواند جامعه را یکجا جمع کند.

این استاد دانشگاه، در بخش دیگر سخنان خود با بیان این‌که وصیت نامه‌ امام راحل منشور بسیار مهم و آینه‌ای از اندیشه‌ ایشان است، گفت: وصیت‌نامه‌ امام منبع بسیار مهمی برای کسانی که می‌خواهند اندیشه‌ امام را مطالعه کنند، است. بسیاری از بیاناتی که امام(ره) در آن فرموه، مطالبی جدیدی بوده و می‌تواند منشور و تبیین کننده‌ راه ما باشد.

رئیس نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه‌های آذربایجان‌شرقی، خاطرنشان کرد: بحث مقاومت و استکبار ستیزی، نقش روحانیت، توجه با مسائل اجتماعی و سیاسی، نقش مردم و دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه در وصیت نامه‌ امام راحل به طور روشن بیان شده است، بنابراین راه امام با عمل به وصیت نامه‌ ایشان و تبیین مقام معظم رهبری ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه به معنای کارخانه‌ انسان سازی و تربیت، تعلیم و معنویت است و این‌که انسان‌ها در آن رشد معنوی، اخلاقی و علمی کنند قطعا با اتکا به اندیشه‌ی امام ممکن خواهد بود.

حجت‌الاسلام خدیوی افزود: دانشگاهیان در کنار عمل به وصیت نامه‌ و اندیشه‌ امام راحل باید به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز توجه بیشتری کنند؛ چرا که وصیت نامه و بیانیه گام دوم انقلاب مکمل یکدیگر هستند.

انتهای پیام
captcha