حجتالاسلام رسول برگی، مدرس حوزه و دانشگاه، در گفتوگو با ایکنا از آذربایجانشرقی، در رابطه با ویژگیهای اخلاقی مجاهد نستوه، آیتالله شهید مدنی اظهار کرد: از ابتدا تا پایان زندگی شهید مدنی، سراسر مبارزه بود؛ ایشان، فرد عافیت طلب و محافظه کاری نبود و در نهایت شجاعت در مقابل افراد ضددین، ضداسلام و ضدشیعه ایستاد و حتی به مجاهدان انقلاب اسلامی کمک میکرد.
وی با بیان اینکه او همواره حامی افرادی بود که در راه خدا به خاطر دین مبارزه کردند، افزود: زمانی که نواب صفوی در حال آغاز فعالیتهای خود علیه رژیم پهلوی بود، افراد بسیاری حتی سلام علیک خود را با نواب قطع کردند تا خطری تهدیدشان نکند، اما آیت الله مدنی کتابهایش را فروخت و به نواب صفوی کمک کرد.
حجتالاسلام برگی با بیان اینکه شهید مدنی در نجف نیز همراه و یار امام راحل بود، گفت: زمانی که بسیاری از افراد به خاطر برخی مسایل و یا احتیاط و... نمیخواستند با امام راحل معاشرت کنند، شهید مدنی از اول تا آخر همراه و درکنار امام(ع) بود.
این مدرس حوزه و دانشگاه، با تاکید بر اینکه این مبارز نستوه، سفرهای تبلیغی داخلی و خارجی به منظور دفاع و ترویج اسلام ناب محمدی داشت و علیه استکبار و رژیم پهلوی سخن گفت، اضافه کرد: شهید مدنی در مسیر مجاهدهایش، تبعیدها و زندانهای بسیاری را به جان خرید اما حتی یک لحظه هم از مبارزه و دفاع از دین و انقلاب کوتاه نیامد.
مبارز نستوه علیه فرقه بهائیت
وی با اشاره به اینکه آیتالله مدنی از همان اوایل، فعالیتهای سیاسی و اجتماعی خود را علیه فرقه بهائیت شروع کرده است، ادامه داد: رضاخان برای ضربه زدن به شیعه، زمینه فعالیت فرقه بهائیت و سایر فرقهها را فراهم کرده بود و سعی کرد تا بسیاری از سرمایه داران بهائی را در آذربایجانشرقی و به ویژه در حوالی آذرشهر پرورش داده و از لحاظ مالی و اقتصادی بر روی مردم مردم فشار بیاورد و مردم را در مقابل بهائیت بشکند.
حجتالاسلام برگی، افزود: در آن زمان، آیتالله مدنی با سخنرانیهای کوبنده خود علیه بهائیت، آبروی این فرقه را میبرد و به مردم آگاهی میدهد تا از محصولاتشان استفاده نکرده و به سمتشان نروند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجانشرقی، با اشاره به اینکه شهیدمدنی ذوب در ولایت بود، خاطرنشان کرد: روزی که به عنوان نماینده امام راحل به منطقه آذربایجان فرستاده شد، افراد بسیاری به ایشان گفتند که خود دارای اعلمیت و اجتهاد بوده و خود را درگیر مسایل اجرایی و... نکند، اما ایشان از فرمان امام راحل تبعیت کرده و اطاعت از فرمایشات امام خمینی را واجب میدانست.
وی با بیان اینکه شهید مدنی در تبریز هم در عین مظلومیت شجاعانه ایستاد و با فرقه خبیث و عنود و غیرقابل بخشش «خلق مسلمان» روبه رو شد، افزود: روزی که این فرقه خبیث، شهید مدنی را در دکه راهنمایی محبوس کرده و به ایشان جسارت کردند، در آنجا هم دست از انقلاب و اسلام نمیکشید و تسلیم نمیشد و حتی از کوره درنمیرفت.
حجتالاسلام برگی با تاکید بر اینکه شهید مدنی حتی در اوج خطر و حتی زمانی که هر لحظه امکان ترورشان توسط معاندان وجود داشت، با طمانینه، شایستگی و بزرگواری ایستاد و از اسلام، انقلاب و امام راحل دفاع کرد، ادامه داد: امروز میبینیم که آیتالله مدنی به خاطر صبر، شجاعت و ایثار به اعتلا رسیده و فرقه عنود خلق مسلمان در کجا قرار دارد.
وی در ادامه به ساده زیستی آیتالله شهید مدنی و تاکیدات ایشان به مسئولان در مورد ساده زیستی اشاره کرد و گفت: شهید مدنی در اوج مظلومیت به شهادت رسید و معاندان با به شهادت رساندن این عالم، چهره عنود خود را نمایش گذاشته و سید محاسن سفید را همانند جدش امیرالمونین(ع)، در محراب عبادت به شهادت رساندند.
این مدرس حوزه و دانشگاه، تاکید کرد: هرچند شهید مدنی در ظاهر شهید شدهاند اما با شهادت خود انقلاب را تضمین کرده و به مردم بصیرت دادند که دشمنان انقلاب چه کسانی هستند و چه میخواهند.
وی با اشاره به سخنان شهید مدنی در مورد شهادتش نیز یادآور شد: شهید مدنی در یکی از جلسات درس گفته بود: «من در دو موضوع نسبت به خود شک کردم. یکی اینکه آیا من سیداسدالله هستم؟ دیگر اینکه آیا شهید میشوم یا نه؟ یک شب امام حسین علیهالسلام را در خواب دیدم که بالای سر من آمد و دستی به سر من کشید و این جمله را فرمود: «یا بنیانت مقتول؛ پسرم تو شهید میشوی» که جواب دو سؤال من در آن بود».
شهادت در محراب، مظلومیت آیتالله مدنی را نشان داد
وی با تاکید بر اینکه شهادت آیت الله مدنی در محراب همانند شهادت امیرالمومنین پیام دارد، افزود: چنانچه معاویه علیه حضرت علی(ع) تبلیغات بسیاری کرده بود و حتی برخی چنین میپنداشتند که امام علی(ع) نماز نمیخواند، اما پیام مظلومیت حضرت(ع) در محراب بلند شد و همه فهمیدند که معاویه دروغ میگفت و در حق علی(ع) اجحاف کرده است.
حجتالاسلام برگی ادامه داد: در زمان شهید مدنی نیز برخی شایعهها و مطالب عجیب و ساختگی علیه این عالم وارسته منتشر میکردند اما مظلومیت ایشان در محراب نشان داده شد؛ او نه در معرکه جنگ یا در رفاه طلبی، بلکه در محراب عبادت و در حال انجام تسبیحات و تعقیبات نماز شهید شد.
وی با بیان اینکه شهادت در محراب، مظلومیت و شخصیت عبادی و عرفانی شهید مدنی و چهره خبیث دشمن را به نمایش گذاشت، گفت: فرقه خبیثی که در ظاهر نام خود را مسلمان گذاشته بودند، سید بزرگوار را در محراب و در حین عبادت به شهادت رساندند که این جنایت پیام بزرگی دارد.
انتهای پیام