کد خبر: 3951082
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۹

انقلاب اسلامی بزرگترین تحول سیاسی قرن بود

استاندار آذربایجان‌شرقی از انقلاب اسلامی به عنوان بزرگترین تحول سیاسی و انقلابی قرن نام برد و گفت: مردم ایران با رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی، بساط حکومت ۲۵۰۰ ساله طاغوتی را درهم شکسته و عدل، انصاف و آرمان‌های ارزشمند اسلامی را در کشور مستقر کردند.

انقلاب اسلامی بزرگترین تحول سیاسی قرن بودبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان‌شرقی، امروز، 12 بهمن‌ماه، در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز دهه فجر و سالروز ورود امام خمینی(ره) به میهن، در مصلی اعظم امام خمینی(ره) تبریز، اظهار کرد: دهه فجر فرصت مبارکی برای بیان دستاوردها و برکات انقلاب اسلامی و توجه ویژه به رسالت ارزشمند خدمت به مردم است.

وی از انقلاب اسلامی به عنوان بزرگترین تحول سیاسی و انقلابی قرن نام برد و افزود: مردم ایران با رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی، بساط حکومت 2500 ساله طاغوتی را درهم شکسته و عدل، انصاف و آرمان‌های ارزشمند اسلامی را در کشور مستقر کردند.

پورمحمدی با بیان اینکه مستضعفان، صاحبان اصلی انقلاب اسلامی هستند، افزود: به‌رغم دشمنی‌های نظام سلطه و استکبار و به مدد همراهی همه‌جانبه مردم با انقلاب اسلامی، چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب خود را جشن می‌گیریم.

استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: بدخواهان و دشمنان همیشگی ایران اسلامی از جمله رئیس جمهور پیشین آمریکا بر این باور بودند که انقلاب اسلامی، چهلمین سال خود را نخواهد دید، ولی در سایه عنایات خداوند متعال، خود آنها به زباله‌دان تاریخ پیوستند.

پورمحمدی اضافه کرد: در سایه انقلاب اسلامی و روحیه مقاومت و مجاهدت مردم، جمهوری اسلامی ایران روز به روز در حوزه‌های مختلف، پیشرفته‌تر از گذشته شده و به قدرت برتر نظامی و دفاعی منطقه تبدیل شده است.

استاندار آذربایجان‌شرقی افزود: افزایش امید به زندگی از ۵۴ به ۷۴ سال و توسعه‌ کشور در بخش‌های مختلف بهداشت و درمان، باسوادی بیش از ۹۸ درصد مردم، برق‌رسانی، آب‌رسانی و گازرسانی به بیش از ۹۰ درصد روستاها از برکات انقلاب اسلامی در کشور است.

انتهای پیام
captcha