کد خبر: 3951986
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۳

تمام ساختمان‌های کشور از سال 1400 بیمه می‌شوند

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام اینکه پس از ۲۰ سال لایحه بیمه اجباری حوادث تصویب و ابلاغ شده است، اظهارکرد: با پیگیری‌های انجام شده و مشخص شدن سازوکارهای لازم می‌توانیم از اوایل سال ۱۴۰۰ تمام ساختمان‌های کشور را بیمه کنیم.

تمام ساختمان‌های کشور از سال 1400 بیمه می‌شوندبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، اسماعیل نجار، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور عصر روز چهارشنبه، 15 بهمن‌ماه، در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان آذربایجان‌شرقی، با اعلام اینکه پس از ۲۰ سال لایجه بیمه اجباری حوادث تصویب و ابلاغ شده است، اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده و مشخص شدن سازوکارهای لازم می‌توانیم از اوایل سال ۱۴۰۰ تمام ساختمان‌های کشور را بیمه کنیم.

وی افزود: مددجویان کمیته امداد و بهزیستی تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرند و بقیه خانواده‌ها نیز مبلغی را با عنوان بیمه در فیش برق پرداخت می‌کنند.

نجار، با اشاره به اینکه ایران جزو حادثه‌خیزترین کشورهای جهان محسوب می‌شود، گفت: باید آمادگی خود را برای مقابله با همه حوادث ارتقا دهیم، به خصوص در مورد حادثه زلزله که آذربایجان شرقی هم در معرض خطر است و در این خصوص جزو پنج استان حادثه‌خیز کشور است.

وی هشدار داد: اگر زلزله هفت ریشتری اتفاق بیفتد عواقب وخیمی به دنبال خواهد داشت و در مورد تبریز که پرجمعیت است این نگرانی بیشتر است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه از سالیان پیش، تجربه زلزله در شهرهای پرجمعیت نداریم، افزود: چنان‌چه در تبریز یا تهران اتفاقی بیفتد به‌رغم اقدامات مثبت انجام‌شده وضعیت نگران‌کننده‌ای داریم.

وی ادامه داد: مهم‌ترین و اساسی‌ترین راهکار، پیشگیری از حوادث است و ساختمان‌ها باید بر اساس اصول مهندسی زلزله و با استفاده از مصالح استاندارد احداث شوند.

نجار با بیان اینکه پیش‌بینی اعتبارات مدیریت بحران در سال جاری، پنج هزار و ۸۲ میلیارد تومان بود که تنها ۳۰۰ میلیارد تومان در ردیف بودجه تخصیص یافت، افزود: برای سال آینده نیز هفت هزار و ۴۸۰ میلیارد تومان پیش‌بینی بودجه داشتیم که ۶۰۰ میلیارد تومان تایید شده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین با اشاره به مطالعه انجام‌شده در مورد علل آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع کشور از جمله جنگل‌های ارسباران، گفت: بر اساس یافته‌های این مطالعه، ۹۰ درصد حوادث حریق عامل انسانی دارد و شکار، تفریح، اختلاف و توسعه زراعت از جمله علل آتش‌سوزی عنوان شده است.

انتهای پیام
captcha