کد خبر: 3975965
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵

وبینار تبریزشناسی دانشجویان غیر ایرانی برگزار می‌شود

معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی از برگزاری وبینار تبریز شناسی دانشجویان غیر ایرانی خبر داد.

وبینار تبریزشناسی دانشجویان غیر ایرانی برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، احد حاجی‌بلند، معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان، امروز، 17 خردادماه، از برگزاری وبینار تبریز شناسی دانشجویان غیر ایرانی خبر داد و گفت: این وبینار روز چهارشنبه نوزدهم خردادماه از ساعت ۱۲ تا ۱۳:۳۰ در بستر آموزش مجازی جهاددانشگاهی(امجد) برگزار می شود.

وی افزود: میکائیل نظری، کارشناس و فعال نمونه صنعت گردشگری مدرس این وبینار است.

حاجی بلند، یادآور شد: علاقه‌مندان برای شرکت در این وبینار می‌توانند به آدرس اینترنتی amjad.jde.ir/as مراجعه و با استفاده از رمز عبور mf۱۸۰۰ به عنوان کاربر میهمان وارد جلسه شوند.

معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، هدف از برگزاری این وبینار را آشنا کردن دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه‌های کلانشهر تبریز به‌عنوان سفیران فرهنگی کشورهای مبدا، با جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی کهنشهر تبریز بیان کرد و گفت: این برنامه با همکاری دانشگاه‌های تبریز، علوم پزشکی تبریز و آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha