به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آلهاشم، نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه تبریز، عصر روز یکشنبه، 22 شهریورماه، در دیدار جمعی از سینماگران استان، به مناسبت روز ملی سینما، تصریح کرد: اعتلای سینمای کشور، نیازی محسوس است و همه باید این حقیقت را دریابند که هنر مهم و بسیار برجسته سینما برای کشور، یک نیاز و ضرورت محسوب میشود.
وی تأکید کرد: اگر مکان خوب و توجه به فرهنگسازی و ذائقه مردم فراهم باشد، مردم و خانوادهها به سینما میروند و اساساً قهر مردم با سینماها موضوعیت ندارد و کم بودن استقبال در این ایام به سبب شیوع ویروس کرونا است.
آلهاشم، با اشاره به اهمیت سینما گفت: هنر هفتم را باید نقطه عطف و تکامل تمامی هنرها در کنار یکدیگر و تلفیق آنها بدانیم.
امام جمعه تبریز، یادآور شد: سینما، بهعنوان رسانهای تأثیرگذار و پرمخاطب، جایگاه والایی در ساختمان مهندسی فرهنگی یک کشور دارا است و ایران نیز یکی از پایههای فرهنگی محسوب میشود.
وی بیان کرد: فیلم و سینما، وسیلهای بلیغ و تبیین کنندهای رسا برای ارائه برترین حقایق عالم، یعنی حقیقت دین به شمار میرود و برای این رسیدن به این منظور دست اندرکاران امور سینمایی باید بر توانایی های خود بیفزایند.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی گفت: دست اندرکاران هنر فاخر سینما، با توجه به تأثیرگذاری و جهت دهی این هنر، میتوانند با تولیدات خود، روح امید، شوق پیشرفت، انگیزه کار و تلاش، اعتماد به نفس و اعتقاد به ارزشهای اسلامی و ملی را در جامعه ترویج کنند و سهم بزرگ خود را در پیشرفت و تعالی کشور ایفا کنند و یا اینکه با فیلمهای خود، نسلی ناامید، پشیمان، متکی به بیگانه و تحقیرشده را پرورش دهند.
وی با بیان اینکه هنر سینما بلاشک یک هنر برتر و یک روایتگر کاملاً مسلط و یک هنر پیچیده و پیشرفته و متعالی است افزود: سینما ویترین فرهنگ است و سرآمد رسانههاست چرا که جذابیت بصری دارد.
آلهاشم به نقش هنر در روایت صحیح از رخدادهای مهم جامعه اشاره کرد و اظهار کرد: انقلاب از هنر و هنرمند تنها یک توقع دارد و آن اینکه جامعه هنری با همان نگاه زیباشناختی هنر، به پدیدههایی همچون ایثار و فداکاری مردم در پیروزی انقلاب و حماسه هشت سال دفاع مقدس رزمایش مواسات و کمکهای مؤمنانه بنگرد و این زیباییها را با زبان هنرمندانه تبیین کند.
امام جمعه تبریز در ادامه با بیان اینکه عدالت در توسعه و استقرار سینما وجود ندارد، گفت: چرا در هیچ شهر آذربایجانشرقی پردیس سینمایی مدرن وجود ندارد و با سینماهای زوار در رفته پنجاه سال پیش جلو میرویم. چرا باید سایر کلانشهر چهل سینما داشته باشند و استان ما چهار پنج سینما؟
وی همچنین با انتقاد از روند کند بازسازی سینما 29 بهمن تبریز گفت: این سینما به رغم تزریق کامل بودجه استانی که طرح ملی است، نزدیک ۳ سال است که در حال بازسازی و از فروردین ماه هم کارگاه آن تعطیل است.
آلهاشم، ادامه داد: مسئولان امر باید پاسخگو باشند که چرا سینماهای مهم تبریز، مراغه و سراب تعطیل است؟
انتهای پیام