کد خبر: 3998261
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۶

گشایش نمایشگاه آثار منتخب جشنواره ملی «خط نستعلیق» در تبریز

همزمان با فرا رسیدن روز ملی شعر و ادب فارسی، نمایشگاه آثار برگزیده جشنواره ملی خط نستعلیق تبریز با موضوع اشعار استاد شهریار در تبریز گشایش یافت.

نمایشگاه آثار منتخب جشنواره ملی خط نستعلیق تبریز گشایش یافتبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، همزمان با فرا رسیدن روز ملی شعر و ادب فارسی، نمایشگاه آثار برگزیده جشنواره ملی خط نستعلیق تبریز با موضوع اشعار استاد شهریار امروز، 27 شهریورماه در تبریز گشایش یافت.

حجت‌الاسلام احمد حمیدی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز در این مراسم،  بسترسازی برای به‌کارگیری متون ادبی در تولید آثار فاخر فرهنگی و هنری در راستای ارج نهادن به مقام شامخ مبدع خط نستعلیق استاد میرعلی تبریزی، پاسداشت مقام استاد شهریار و آشنایی نسل جوان با گنجینه‌های ارزشمند و مفاخر هنری و همچنین معرفی و بسط فرهنگ و ادب آذربایجان را از اهداف برگزاری این نمایشگاه اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه تبریز، خاستگاه خط نستعلیق است، اشاعه و ترویج هنر خوشنویسی و فرهنگ اسلامی، گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری، ارج‌گذاری به مفاخر و هنرمندان و شناسایی و معرفی استعدادهای هنری در عرصه خط نستعلیق را از دیگر اهداف برپایی این نمایشگاه بیان کرد.

حمیدی افزود: شهروندان می‌توانند جلوه ماندگار اشعار پرنغز شهریار را در قاب آثار خوشنویسی را تا ۳۱ شهریور در نگارخانه‌های استاد میرعلی تبریزی و استاد علی‌اکبر یاسمی مشاهده کنند.

انتهای پیام
captcha