استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان برای نوسازی صنایع
کد خبر: 4014974
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
استاندار آذربایجان شرقی تأکید کرد:

استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان برای نوسازی صنایع

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به ضرورت نوسازی و تعمیرات اساسی برای ارتقای میزان تولیدات بلبرینگ‌سازی، گفت: با توجه به اینکه واردات ماشین‌آلات جدید در شرایط فعلی کار دشوار و زمان‌بری است، لذا برای تسریع در نوسازی و ارتقای ظرفیت تولید، باید از ابتکار و خلاقیت متخصصان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه استفاده شود.

عابدین خرم، استاندار آذربایجان شرقیبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی استانداری، عابدین خرّم، استاندار آذربایجان‌شرقی، امروز، سی‌ام آبان‌ماه، در بازدید از شرکت بلبرینگ سازی، هدف از این بازدیدها را بررسی مسائل و مشکلات اختصاصی هر صنعت و اخذ تصمیمات متناسب برای اصلاح وضعیت واحدهای مشکل‌دار عنوان کرد و گفت: این بازدیدها به دنبال بررسی‌های تخصصی در کارگروه عارضه‌یابی انجام می‌شود و تلاش بر این است که تصمیمات اخذ شده در جهت رشد و ارتقای وضعیت صنایع باشد.

وی با قدردانی از زحمات و تلاش‌های مدیران این شرکت، اظهار کرد: قبل از بازدید امروز، کمابیش از وضعیت شرکت اطلاع داشتیم و قبل از تحویل شرکت، شاهد اعتراض‌های کارگری و رکود و تعطیلی آن بودیم؛ اما از زمان تحویل، اقداماتی برای فعال‌سازی آن انجام شده و در حال حاضر با 20 درصد ظرفیت در حال تولید است که با توجه به ظرفیت اسمی و سابقه تاریخی آن و نیاز بازار، به هیچ وجه رضایت‌بخش نیست.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت نوسازی و تعمیرات اساسی برای ارتقای میزان تولیدات بلبرینگ‌سازی، گفت: با توجه به اینکه واردات ماشین‌آلات جدید در شرایط فعلی کار دشوار و زمان‌بری است، لذا برای تسریع در نوسازی و ارتقای ظرفیت تولید، باید از ابتکار و خلاقیت متخصصان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه استفاده شود.

وی تأکید کرد: انتظار این است که تمام فرایند تولید از مواد اولیه تا تحویل به بازار در خود شرکت صورت گرفته و تولید داخلی به معنای واقعی محقق شود و شائبه‌های موجود مبنی بر واردات محصول آماده یا مونتاژکاری صرف رفع شود.

خرّم همچنین با اشاره به در پیش بودن مزایده واگذاری این شرکت به بخش خصوصی، گفت: هر شخص یا گروهی که مالکیت این شرکت را برعهده خواهد گرفت باید ارتقای تولید و اشتغال، فعال‌سازی ظرفیت خالی و ترسیم چشم‌انداز مطلوب برای شرکت را پیگیری و به آن متعهد شود و در صورتی که این اولویت‌ها رعایت نشود، مدیریت استان حق فسخ قرارداد واگذاری را برای خود محفوظ می‌داند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه نگاه مدیران این شرکت باید نگاه توسعه‌ای و ارتقای بهره‌وری باشد، از معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خواست تا با رصد مستمر فعالیت‌های این کارخانه در کارگروه عارضه‌یابی، هر سه ماه گزارشی از وضعیت آن را ارائه کند.

انتهای پیام
captcha