کد خبر: 4022436
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۲

کتاب خاطره صوتی «پا به پای یاران» در تبریز رونمایی شد

کتاب خاطرات صوتی رزمنده و مداح اهل بیت عصمت و طهارت ابوالشهید حاج بیوک آسایش با عنوان «پا به پای یاران» طی مراسمی در تبریز رونمایی شد.

کتاب خاطره صوتی، تبریز، رونمایی، حاج بیوک آسایشبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل حفظ آثار استان، کتاب خاطرات صوتی رزمنده و مداح اهل بیت عصمت و طهارت ابوالشهید حاج بیوک آسایش با عنوان «پا به پای یاران» طی مراسمی روز گذشته، 29 آذرماه در تبریز رونمایی شد.

امیر دریادار رضا عباسی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی در این مراسم، گفت: یکی از مبانی مهم عقیدتی رزمندگان اسلام در دفاع مقدس مبانی مستحکم دینی و اسلامی این رزمندگان بوده است. از شاخص‌های مهم و ریشه‌ای رزمندگان اسلام مبانی فرهنگی و مذهبی بوده که نقش مداحان در آن خودنمایی می کرده است.

وی افزود: آنچه رزمندگان ما را در مقابل دشمنان تا بن دندان مسلح، پیروز کرد معنویت بود که رزمندگان اسلام را آماده عملیات‌های سنگین می‌کرد. از بعد علمی و پژوهشی نیز باید مطالعه شود که چگونه رزمندگان مملو از معنویت بودند و در مقابل دشمنان مجهز پیروز می شدند.

حاج غفار رستمی از همرزمان مرحوم آسایش نیز در این مراسم گفت: از بزرگترین آرزوهای ما پاسداران در آن دوران این بود که حاج بیوک آسایش عضو سپاه شود و همین اتفاق افتاد.

وی در خصوص ویژگی‌های این مداح رزمنده اظهار کرد: حاج بیوک آسایش با تمام وجود وقف انقلاب و رزمندگان دفاع مقدس بود و موجب تقویت روحیه رزمندگان اسلام با مداحی‌های جانسوز خود می‌شد و در واقع فرمانده فرهنگی لشکر عاشورا بود.

رستمی بیان کرد: نقش مؤثر و مفید و اثرگذار حاج بیوک آسایش در جبهه‌های جنگ تحمیلی چشمگیر بود و بسیجیان را با مکتب عاشورا آشنا می‌کرد به طوری که شهادت برایشان شیرین تر می‌شد.

حاج بیوک آسایش از مداحان سرشناس تبریز بود که در سال ۱۳۲۵ در تبریز به دنیا آمد و ۲۲ آبان امسال در سن ۷۶ سالگی دار فانی را وداع گفت.

انتهای پیام
captcha