نیاز مصرفی کاغذ تحریر در کشور سالانه ۳۰۰ هزار تن است
کد خبر: 4181023
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۶
معاون فرهنگی وزیر ارشاد:

نیاز مصرفی کاغذ تحریر در کشور سالانه ۳۰۰ هزار تن است

یاسر احمدوند، با بیان اینکه نیاز مصرفی کاغذ تحریر در کشور سالانه ۳۰۰ هزار تن است، گفت: ۵۰ هزار تن از این میزان در حوزه نشر مصرف می‌شود.

یاسر احمدوند، معاون وزیر ارشاد

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شب گذشته، 19 آبان‌ماه، ضمن بازدید از نمایشگاه کتاب و مطبوعات تبریز، در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه نیاز مصرفی کاغذ تحریر در کشور سالانه ۳۰۰ هزار تن است، گفت: ۵۰ هزار تن از این میزان در حوزه نشر مصرف می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۱۰۵ هزار تن از ۳۰۰ هزار تن مصرف سالانه کاغذ تحریر در حوزه فرهنگ مصرف می‌شود افزود: میزان مصرف سالانه مطبوعات ۱۰ هزار تن و کتاب‌های درسی ۴۵ هزار تن است.

احمدوند، با بیان اینکه تمام نیاز آموزش و پرورش در کشور تأمین می‌شود، تأکید کرد: ۱۵ هزار تن از نیاز حوزه نشر هم از داخل تأمین می‌شود.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در ادامه در خصوص برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز اظهار کرد: خیلی خوشحال هستم که اولین نمایشگاه استانی را بعد از مدت‌ها در استان خوب آذربایجان‌شرقی و شهر بزرگ تبریز شروع می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تغییراتی در شیوه برگزاری نمایشگاه تدبیر شده که امیدواریم این تغییرات نمایشگاه استانی را به جایگاه واقعی خود برساند، اضافه کرد: همکاری بسیار خوبی را در این استان شاهد بودیم، قدردان زحمات مدیرکل ارشاد و همکارانشان، حمایت‌های استاندار آذربایجان‌شرقی و مجموعه نهادهایی که در استان زحمت می‌کشند، هستیم.

احمدوند، با بیان اینکه ناشران و اهالی فرهنگ تبریز بسیار خوب پای کار آمدند، گفت: خوشبختانه استقبال خوبی از نمایشگاه شده است، با توجه به اینکه کتاب گران شده و هزینه خرید کتاب بالاست اما مردم علاقه‌مند به فرهنگ و کتاب هستند و امیدواریم با رفع نقایص در دوره‌های بعدی نمایشگاه باشکوه‌تری برگزار کنیم.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین درباره نمایشگاه مطبوعات هم گفت: اکثر رسانه‌های استان حضور دارند که از استان فرهنگی و موثر آذربایجان‌شرقی انتظاری هم جز این نداریم.

احمدوند درباره تغییر شیوه برگزاری نمایشگاه کتاب هم گفت: هزینه حضور مستقل ناشران در استان‌ها سنگین است و به همین دلیل ناشران از حضور منصرف می‌شدند و فضا در اختیار واسطه‌های فروش قرار می‌گرفت و کتاب‌های بی‌کیفیت و زرد با تخفیف‌های بالا به نمایشگاه آورده می‌شد که این ظلم به مردم استان‌ها بود و به همین دلیل بهترین راه برای برگزاری نمایشگاه همین روش بود.

وی ادامه داد: همیشه نمایشگاه تبریز به عنوان نمایشگاه شاخص در بین استان‌ها مطرح بوده و الان هم که پیشگام برای برگزاری نمایشگاه کتاب بودند آن را به شکل بسیار خوبی برگزار می کنند.

احمدوند درباره حمایت از نویسندگان جوان گفت: مهم‌ترین حمایت این است که نویسندگان و پدیدآورندگان امکان انتشار آثارشان را داشته باشند که برای این مسئله بستری فراهم شده که در ماه‌های آینده رونمایی خواهد شد تا پدیدآورندگان آثارشان را منتشر و ناشران هرکدام را خواستند به صورت چاپ و صحافی به مشتریان ارائه کنند.

انتهای پیام
captcha