کد خبر: 4236072
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲
سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی:

کشور‌های غربی خیال می‌کنند می‌توانند نور قرآن را در جهان کم‌فروغ کنند

تراب محمدی گفت: امروزه کشور‌های غربی با شعار پوشالی آزادی بیان و توهین به نماد‌های اسلامی و قرآن خیال می‌کنند می‌توانند نور قرآن و اسلام را در جهان کم‌فروغ و محو کنند، اما خداوند حافظ و تمام‌کننده نور دین اسلام است.

تراب محمدی، سرپرست استانداری آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، تراب محمدی، سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی، امروز، ۲۱ شهریورماه در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان اظهار کرد: امروزه کشور‌های غربی با شعار پوشالی آزادی بیان و توهین به نماد‌های اسلامی و قرآن خیال می‌کنند می‌توانند نور قرآن و اسلام را در جهان کم‌فروغ و محو کنند، اما خداوند حافظ و تمام‌کننده نور دین اسلام است.

وی با بیان اینکه از همه‌ عزیزانی که این برنامه خوب قرآنی را در استان اجرا کردند کمال تشکر را دارم، چراکه باعث شدند جامعه فرهنگی آذربایجان‌شرقی چند صباحی به غنای فرهنگی قرآنی اضافه شود، افزود: تبریز همیشه مهد تمدن بوده و بزرگانی زیسته‌‌اند که همیشه با قرآن مأنوس بوده‌اند.

محمدی با بیان اینکه علامه طباطبایی، علامه امینی و علامه جعفری در آذربایجان‌شرقی جزو مفاخر ایران زمین بودند که در زمینه‌ قرآن فعالیت‌های زیادی داشتند، گفت: امروز در آذربایجان‌شرقی تشکل‌های قرآنی زیادی در سطح جامعه و دانشگاه‌ها بروز و ظهور پیدا کرده که از بسیاری از استان‌های دیگر قرآنی‌تر است‌. امت اسلامی ما بیش از هر زمان دیگری به فهم صحیح معارف قرآنی از طریق انس، تدبر و تلاوت قرآن نیاز دارد.

سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی بیان کرد: جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور از برگ‌های زرین افتخارات قرآنی نظام اسلامی است و فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های کشور نشان‌دهنده شوق و احساس پاک قشر فرهیخته دانشجویی برای بهره‌مندی از سرچشمه زلال قرآن و علوم قرآنی است.

وی افزود: نهال بابرکت این جشنواره در دهه‌ی‌های گذشته به مانند شجره طیبه ریشه‌دار، گفتمان‌ساز و الهام‌بخش در عرصه‌های مختلف علمی و دانشگاهی مبدل شده است.

محمدی با بیان اینکه تقویت معنویت و اخلاق که بیانیه گام دوم انقلاب است از طریق برگزاری چنین جشنواره‌هایی و ایجاد انس و الفت به دانشجویان و حمایت از نخبگان قرآنی میسر می‌شود، اظهار کرد: جامعه‌‌ دانشگاهی ما با روی آوردن به فرهنگ صحیح دینی می‌توانند نیازهای جامعه را با بهره‌مندی از دریای معارف قرآن و عترت و با استفاده از توان علمی و روحیه‌ پویای دانشجویی پاسخ دهند. 

سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: ظرفیت‌های مذهبی و تشکل‌های فعال در دانشگاه‌ها همچون هیئت‌های مذهبی فرصت و بستر مغتنمی برای اعتلای گفتمان قرآن، تقویت توان علمی معرفتی و بصیرتی دانشگاهی کشور است.

انتهای پیام
captcha