کد خبر: 4265245
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
مدرس حوزه و دانشگاه:

۲۲ بهمن سرآغازی برای اتحاد ملی است

حجت‌الاسلام نوبری با بیان اینکه ۲۲ بهمن سرآغازی برای اتحاد ملی است، گفت: مردم آذربایجان‌شرقی تبلور غیرت هستند و همواره امید از مردم این خطه به رهبران مبارزان انقلابی تزریق شده است.

۲۲ بهمنحجت‌الاسلام حسین نوبری، مدرس حوزه و دانشگاه، در جریان راهپیمایی ۲۲ بهمن تبریز در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با اشاره به پیشرفت‌های کشور در زمینه علمی و فناوری‌های نوین اظهار کرد: هر چند مشکلاتی به واسطه تحریم‌ها وجود دارد اما با تکیه بر توان داخلی و همت ملی این مشکلات هم رفع خواهد شد.

وی با بیان اینکه برای موفقیت در اهداف و تحقق آرمان‌ها نیازمند مسئولان متعهد به آرمان‌ها هستیم، گفت: باید نسبت به اختلاف افکنی‌های داخلی و خارجی هوشیار باشیم.

نوبری با بیان اینکه ۲۲ بهمن سرآغازی برای اتحاد ملی است، اظهار کرد: مردم آذربایجان‌شرقی تبلور غیرت هستند و همواره امید از مردم این خطه به رهبران مبارزان انقلابی تزریق شده است. مردم این خطه جزو پیشگامان دفاع از کیان کشور هستند و همواره با حضور در صحنه نقش تأثیرگذاری در تحولات تاریخی داشته‌اند.

این مدرس حوزه و دانشگاه به نقش مساجد در شکل گیری انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: علما از جمله آیت‌الله قاضی طباطبایی در تبریز نقش مهمی در وحدت مردم و حرکت های انقلابی داشتند.

وی با اشاره به نفوذ اندیشه ناب رهبر معظم انقلاب در دنیا، اظهار کرد: اقتدار ملی ما به واسطه رهبری، خون های شهدا و پشتیبانی مردم از رهبری است.

انتهای پیام
مطالب مرتبط
captcha