کد خبر: 4274247
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۳

بازدید بیش از ۳۲ هزار گردشگر از موزه های شهرداری تبریز

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز از بازدید بیش از ۳۲ هزار نفر گردشگر نوروزی از موزه‌های تحت مدیریت این مجموعه در تعطیلات نوروزی حبر داد.

امیر نصیربیگی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، امیر نصیربیگی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز، امروز نهم فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران، از بازدید بیش از ۳۲ هزار نفر گردشگر نوروزی از موزه‌های تحت مدیریت این مجموعه در تعطیلات نوروزی حبر داد و گفت: موزه شهر واقع در عمارت ساعت تبریز را دارای بیشترین تعداد بازدید در تعطیلات نوروزی تاکنون اعلام کرد که در این مدت حدود ۱۵ هزار نفر از موزه شهر بازدید کردن و این مکان رتبه اول توجه مهمانان نوروزی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: در همین مدت بیش از ۱۲ هزار نفر از خانه - موزه نیکدل، حدود چهار هزار از خانه - موزه تاریخی استاد شهریار، بیش از یکهزار نفر از موزه بازار و مشاغل بازدید کرده اند و این بازدیدها همچنان ادامه دارد.

نصیربیگی موزه فوتبال تبریز با ۷۰۰ نفر باردید کننده و موزه علی مسیو را با ۶۵۲ نفر بازدید کننده، در رده های بعدی بیشترین تعداد بازدیدکننده ها اعلام کرد.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز راه‌اندازی اتوبوس‌های تبریزگردی را از اقدامات مهم شهرداری تبریز در تعطیلات نوروزی بیان کرد و گفت: این اتوبوس‌ها از روز سوم فروردین با ارائه خدمات در ۲ نوبت کاری فعالیت داشته و این طرح تا ۱۵ فروردین ادامه دارد.

وی یادآور شد: تاکنون حدود هشت هزار نفر از خدمات اتوبوس های گردشگری شهرداری تبریز استفاده کرده اند.

انتهای پیام
captcha