به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، مرحله دروندانشگاهی سیونهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای کشور، با برگزاری محفل نورانی انس با قرآن کریم و معرفی نفرات برتر بخشهای مختلف روز گذشته، سوم خردادماه در دانشگاه تبریز بهکار خود پایان داد.
حجتالاسلام احمد حمیدی، سرپرست مدیریت امور فرهنگی دانشگاه تبریز، در این مراسم به اهمیت فعالیتهای قرآنی در فضای دانشگاه اشاره کرد و گفت: با وجود تلاشهای ارزشمند انجام شده، انتظار میرود که با توجه به پیشینه علمی، ظرفیت فرهنگی و جایگاه دانشگاه تبریز، در سالهای آینده شاهد مشارکت گستردهتر دانشجویان باشیم. قرآن، منشأ اخلاق، هدایت و رشد معنوی است و هرچه دانشجویان با آن مأنوستر شوند، فضای علمی و اجتماعی دانشگاه نیز پربارتر میشود.
وی از برگزاری این رویداد معنوی در فضای دانشگاه ابراز خرسندی کرد و افزود: محافل انس با قرآن، فرصتی ارزشمند برای پیوند عمیقتر نسل جوان با کلام وحی است. برگزاری جشنوارهای در این سطح، نه تنها یک رقابت علمی و هنری، بلکه حرکتی فرهنگی برای ترویج معارف قرآنی در بستر دانشگاه محسوب میشود.
حمیدی با اشاره به حضور ۱۸۰ دانشجوی شرکتکننده در این دوره، اظهار کرد: حضور گسترده دانشجویان که 110 نفر از شرکتکننده دانشجویان دختر و 70 نفر از آنها دانشجویان پسر بودند بیانگر علاقه و انگیزه بالای جوانان دانشگاهی در فعالیتهای دینی و فرهنگی است.
از میان شرکتکنندگان، ۵۴ نفر با کسب حدنصاب لازم، بهعنوان نفرات برتر مورد تجلیل قرار گرفتند و ۱۴ نفر از آنان به مرحله کشوری که هماکنون در دانشگاه محقق اردبیلی در حال برگزاری است، راه یافتند.
رقابتهای بخش آوایی شامل رشتههای تحقیق، ترتیل، دعاخوانی، اذان، مداحی و تواشیح، روز پنجشنبه ۲۳ فروردینماه با همکاری کانون قرآن و عترت(ع) و دفتر فعالیتهای دینی و قرآنی دانشگاه برگزار شد.
در بخش حفظ کل قرآن «یحیی راثی» به مرحله ملی راه یافت. همچنین در رشته حفظ موضوعی نیز «محمد شادور» به همراه «هادی پورمختار» به جمع برگزیدگان مرحله کشوری پیوستند. در رشته حفظ ۱۰ جزء قرآن، «سما جهانی» توانست با کسب امتیاز لازم به مرحله سراسری راه یابد.
در بخش آوایی، در رشته دعاخوانی، «مریم فتاحی» به عنوان نماینده دانشگاه تبریز انتخاب شد. همچنین در رشته ترتیل، چهار نفر از دانشجویان شامل «انسیه آزادبه»، «زینب زارعان»، «زهرا کوهی» و «نویده فتحی» توانستند جواز حضور در مرحله ملی را کسب کنند.
در بخش معارفی، در رشته سبک زندگی اسلامی، «امین رحیمی قلعه»، در رشته سیره معصومین(ع)، «علی کیوانپور» و در رشته معارف نهجالبلاغه نیز «حسین حسنزاده» به عنوان نفرات برتر شناخته شدند.
در محور ادبی و هنری، «هادی پورمختار» در رشته شعر و «ماهرخ صحرایی» در رشته تلخیص کتاب، موفق به راهیابی به مرحله سراسری شدند. در بخش فناوری و تولیدات رسانهای نیز «فرشته علیزاده» به عنوان نماینده دانشگاه تبریز در مرحله کشوری انتخاب شد.
انتهای پیام