کد خبر: 4294458
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
شهردار تبریز:

الگوسازی از مفاخر فرهنگی برای نسل جوان حائز اهمیت است

یعقوب هوشیار با تأکید بر اهمیت الگوسازی از مفاخر فرهنگی و ادبی برای نسل جوان گفت: در شرایط تهاجم فرهنگی، معرفی چهره‌های ماندگار همچون استاد شهریار، ضرورتی انکارناپذیر است.

یعقوب هوشیار، شهردار تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، امروز، 24 تیرماه در جلسه هماهنگی کمیته‌های کنگره بین‌المللی بزرگداشت استاد شهریار با تأکید بر اهمیت الگوسازی از مفاخر فرهنگی و ادبی برای نسل جوان گفت: در شرایط تهاجم فرهنگی، معرفی چهره‌های ماندگار همچون استاد شهریار، ضرورتی انکارناپذیر است.

وی با اشاره به ضرورت پرداختن جدی به مقوله فرهنگ و ادب تصریح کرد: متأسفانه غفلت از حوزه فرهنگ، ما را ملزم می‌سازد تا الگوهایی برای خانواده‌ها، نسل حاضر و نسل‌های آینده تعریف کنیم و استاد شهریار می‌تواند الگویی مؤثر برای جوانان باشد.

هوشیار با بیان اینکه تبریز از ظرفیت‌های ارزشمند و کم‌نظیری در حوزه فرهنگ و هنر برخوردار است، اظهار کرد: سربلندی تبریز امری آشکار است و امروز ما زیر سایه افتخارات این شهر و جایگاه استاد شهریار به خود می‌بالیم.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت استفاده بهینه از فرصت باقیمانده برای برگزاری باشکوه کنگره، اظهار کرد: باید تمام توان خود را به‌کار گیریم تا برنامه‌ای فاخر و درخور نام استاد شهریار ارائه شود و اقدامات برگزاری کنگره مطابق نقشه راه به انجام برسد.

وی همت و جدیت همه دستگاه‌های استانی و کشوری در اجرای این رویداد فرهنگی را یک اصل اساسی دانست و گفت: برگزاری جلسات هفتگی برای ارزیابی روند پیشرفت کار، پخش حداقل یک برنامه هفتگی از صداوسیما، اجرای مسابقات فرهنگی و حفظ آثار استاد شهریار با همکاری آموزش و پرورش، شناسایی و تکریم مفاخر شعر و ادب و برگزاری جلساتی با نمایندگان مجلس و مقامات کشوری و استانی از جمله اقداماتی است که می‌تواند در پیشبرد اهداف این کنگره نقش‌آفرین باشد.

هوشیار در ادامه اجرای مراسم حاشیه‌ای مربوط به کنگره در شهرستان‌های استان را مهم دانست و افزود: جلب مشارکت هم‌استانی‌ها می‌تواند در انعکاس هرچه بهتر برنامه‌های این کنگره و تحقق اهداف فرهنگی آن مؤثر باشد.

علی‌اصغر شعردوست، دبیرکل کنگره بین‌المللی بزرگداشت استاد شهریار، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌یافته در دبیرخانه این کنگره، گفت: کمیته علمی این کنگره با حضور اساتید برجسته زبان و ادبیات فارسی شکل گرفته و از نظر ترکیب علمی و تخصصی در نوع خود کم‌نظیر است.

وی ضمن تقدیر از شهردار تبریز به دلیل قبول مسئولیت برگزاری این رویداد مهم فرهنگی، اظهار کرد: جای خوشحالی است که شهرداری تبریز در کنار اقدامات عمرانی، توجه ویژه‌ای به حوزه فرهنگ و هنر داشته و اقداماتی نظیر تصویب آیین‌نامه هیئت امنای خانه استاد شهریار و مقبره‌الشعرا از اقدامات ماندگار مدیریت شهری در این زمینه است.

شعردوست گفت: امیدواریم این کنگره بتواند به شکل باشکوه و درخور شأن استاد شهریار برگزار شده و نام و جایگاه این شاعر بلندآوازه را در حافظه تاریخی مردم زنده نگه دارد.

انتهای پیام
captcha