کد خبر: 4331924
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۶
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی:

جهاد تبیین، رسالت بزرگ معلمان در عصر کنونی است

اسفندیار صادقی جهاد تبیین را از عوامل موثر در تحقق اهداف پرورشی و تربیتی و آشنایی نسل جدید با دستاوردهای نظام و انقلاب برشمرد و گفت: جهاد تبیین، رسالت بزرگ معلمان در عصر کنونی است که نه فقط در قالب صحبت و کلمه، بلکه در عمل محقق می‌شود.

اسفندیار صادقی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی، اسفندیار صادقی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا، امروز، ۱۳ بهمن‌ماه در جشن انقلاب بسیج فرهنگیان در تالار معلم تبریز با تبریک اعیاد شعبانیه و دهه فجر، نقش و وظیفه آموزش و پرورش در مدارس و تربیت دانش‌آموزان را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: آموزش و پرورش تنها یکی از نهادهای تربیتی موثر است و معتقدیم این دستگاه و همکارانمان در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش کرده‌اند در تراز انقلاب اسلامی حرکت کرده و در راهی که رهبری ترسیم نموده‌اند، پیش بروند.

وی افزود: کردار و رفتار معلم، بهترین راه آموختن و حرکت در مسیر جهاد تبیین است. جهاد تبیین و خوبی‌های انقلاب اسلامی ایران با رفتارمان نمود می‌یابد، نه با شعار و کلمات و جملات خوب. دانش‌آموزان باید از این طریق با پیشرفت‌های کشورمان در عرصه‌های متعدد به ویژه صنایع آشنا شوند.

صادقی جهاد تبیین را از عوامل موثر در تحقق اهداف پرورشی و تربیتی و آشنایی نسل جدید با دستاوردهای نظام و انقلاب برشمرد و گفت: جهاد تبیین، رسالت بزرگ معلمان در عصر کنونی است که نه فقط در قالب صحبت و کلمه، بلکه در عمل محقق می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی هماهنگی مولفه‌های تربیتی خانواده جامعه و مدرسه را در تربیت نسل جدید موثر دانست و اظهار کرد: تضاد ارزش‌ها بین سه ضلع مثلث تربیتی دانش‌آموزان، ما را از اهدافمان دور خواهد کرد.

وی تلاش همکاران فرهنگی استان را  مورد قدردانی قرارداد و گفت: امسال همکاران ما اقدامات بسیار قابل توجهی را در ترمیم ساحتمان‌های مدارس، تعمیر سقف،  برف‌روبی انجام داده و گاهی دچار حوادثی شده‌اند. معلمان، یکی از مظلوم‌ترین قشرهای جامعه هستند که در عین مظلومیت در خدمت نظام و انقلاب هستند و این افتخاری برای ما است. معلمان و دانش‌آموزان ما در تمامی صحنه‌های انقلاب اسلامی ایران در خط مقدم هستند.

صادقی وظیفه در مقابل نظام، انقلاب و شهده را مورد اشاره قرار داد و گفت: یکی از عواملی که باعث موفقیت تداوم انقلاب می‌شود، وحدت کلمه است. هر چه وحدتمان بیشتر باشد، دشمن به همان اندازه در پیشبرد اهدافش، شکست خواهد خورد. 

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در ادامه فضای مجازی را مورد اشاره قرار داد و متذکر شد: این فضا در صورت نداشتن برنامه برای مدیریت و عدم آگاهی از معایب آن و بدون داشتن سواد رسانه‌ای، آفت بزرگی محسوب می‌شود و دستگاه تعلیم و تربیت و معلمان در تبیین حقایق و آشنا نمودن بچه‌ها با سواد رسانه‌ای رسالت خطیری دارند‌.

وی در ادامه با تبیین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، درصد باسوادی کشور برابر با ۴۸ درصد و در استانمان ۳۶ درصد و میزان باسوادی بانوان ۲۰ درصد بود؛ درحالیکه امروز به ۹۸ درصد رسیده است.

صادقی تصریح کرد: امروز، کشور ما در دنیا از نظر نظامی جایگاهی ممتاز یافته و  قدرت موشکی و نظامی ایران در جنگ ۱۲ روزه بود که عزت را برای کشورمان به ارمغان آورد. امروزه تهدیدها و مانورهای دشمن ناشی از ترس از ایران است. مشکلات موجود مانند مسائل معیشتی در داخل و توسط خودمان قابل حل است و نیازی به دخالت بیگانگان نداریم.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نقش والدین و فرهنگیان در تربیت نسلی امیدوار به آینده را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: امیدآفرینی باید در تربیت نسل جدید در اصل قرار بگیرد و سعی کنیم گفت‌وگو و شنیدن صدای دانش‌‌آموزان را در مدارس ترویج کنیم و شنوای نظرات مختلف باشیم.

وی یادآور شد: رضایتمندی نسبت به دولتمردان در صورت انجام وظیفه درست محقق می‌شود و هر کسی جایگاه خودش را مرکز ثقل خدمت به مردم بداند. کلاس را به میدان تقابل تبدیل نکرده و دوقطبی سازی نکنیم، این‌ها افتی برای جامعه هستند.

صادقی در خاتمه یادآور شد: آینده مملکت از کلاس‌های درس رقم می‌خورد و اگر نقصی در جامعه می‌بینیم ، در نقش خود و وظایف خود بازنگری کنیم. معلمان ما تمام مشکلاتشان را همچون مادر و پدری دلسوز ،پشت در کلاس گذاشته و در خدمت دانش‌آموزان هستند و قدردان زحماتشان هستیم.

انتهای پیام
دبیر:
امرعلی گل محمدی
captcha