کد خبر: 3794348
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۷

وجود تهدیدات ذهنی و عینی برای کشور/ رفاه مردم تأمین شود

گروه اجتماعی ــ مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: اکنون ایستادگی در برابر تهدیدات ذهنی موجود در جامعه یک موضوع حیاتی است و نباید اجازه دهیم این تهدیدات شرایط کشور را آشفته کند.

مدیران تلاش کنند بی‌اعتمادی مردم را از بین ببرندبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی استانداری رضا استادرحیمی، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان‌شرقی روز پنجشنبه 9 اسفندماه در جلسه شورای اداری شهرستان مرند، به انجام سیستم مساله‌یابی توسط مدیران تاکید کرد و افزود: بعد از پیدا کردن مساله، برخورد با مساله باید مناسب باشد.

وی همچنین به لزوم کاهش مسائل اجتماعی اشاره کرد و گفت: سیستم فرهنگی ما نیز باید به عنوان موتور اصلی برای رفع مشکلات موجود عمل کرده و در راستای افزایش امید و اعتماد به نظام عمل کند.

استادرحیمی اظهار کرد: غرور و اعتماد بیجا که در برخی مدیران وجود دارد نیز باید کنار گذاشته شود و به جای پرداختن به مسائل کلی نظام که در حیطه وظایف آنها نیست به حل مشکلات مردم بپردازند.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به وجود تهدیدات ذهنی و عینی برای کشور اظهار کرد: در کنار تهدیدات عینی همچون جنگ و تجاوز، تهدیدات ذهنی خیلی مهم است چرا که در آن همه یک نوع احساس باخت دارند.

وی با بیان اینکه در زمان جنگ، همه به ارزش‌های انقلاب پایبند بوده و هیچ کس احساس خطر نمی‌کرد، افزود: در شرایط کنونی که با تهدیدات مختلف فضای مجازی روبرو بوده و در یک فضای فرا واقعیت زندگی می‌کنیم دولت سعی می‌کند با وجود همه این مسائل، رفاه مردم را تامین کند.

استادرحیمی تاکید کرد: اکنون ایستادگی در برابر تهدیدات ذهنی موجود در جامعه یک موضوع حیاتی است و نباید اجازه دهیم این تهدیدات شرایط کشور را آشفته کند.

داود گرشاسبی، فرماندار مرند هم با بیان اینکه اولویت ما در شهرستان در کنار پیشبرد امور، اعتمادسازی است، گفت: در این راستا حضور مردم در صحنه های مختلف، اعتماد مردم به نظام و انقلاب را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه شعار ما در شهرستان «توسعه بر بستر آرامش» است، افزود: سیاست اول ما در شهرستان در کنار پیشبرد امور به دور از جدل و ستیز، اعتمادسازی است.

وی گفت: بزرگترین دغدغه ما هنگام آغاز فعالیت در شهرستان، وجود نگاه بخشی بود که ما سعی کردیم با هم افزایی و افزایش روابط بین بخشی، در مسیرتوسعه شهرستان قدم برداریم.

در این جلسه با حکم استاندار آذربایجان شرقی، علی نیک‌نفس به عنوان بخشدار مرکزی و بهرام ملکی به عنوان بخشدار یامچی شهرستان مرند معرفی شدند.

انتهای پیام

captcha