کد خبر: 4040073
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۹
به همت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز؛

رویداد شتاب «لباس فرم اجتماعی دختران نوجوان» در تبریز برگزار شد

مراسم اختتامیه رویداد شتابی «لباس فرم اجتماعی دختران نوجوان» با حضور رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی برگزار شد.

رویداد شتابی، لباس فرم، جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، مراسم اختتامیه رویداد شتابی «لباس فرم اجتماعی دختران نوجوان» امروز، 12 اسفندماه، با حضور جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان در محل مجتمع آموزشی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی برگزار شد.

جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در این آیین، با تقدیر از تمامی حاضران و شرکت کنندگان اظهار کرد: امیدواریم برگزاری این استارتآپ‌ها، ایده‌های جالب و خوب در زمینه مد و لباس به همه دانشجویان تازه وارد و خلاق برای ورود به بازار بدهد.

وی دقت به پارامترهایی چون قیمت مناسب و تناسب البسه با الگوهای جامعه امروز را تاثیرگذار در موفقیت دانشجویان مد ‌و لباس دانست.

رباب نوروزی، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز نیز گفت: هدف از برگزاری چنین رویدادی ابداع طرح‌های نوآورانه و خلاقانه با تلفیق طرح‌های سنتی ایرانی اسلامی، ایجاد فرهنگ و الگوهای جدید ایرانی ملی و به خصوص برای جوانان به دور از هرگونه سبک واردانی بی هویت، ایجاد برندینگ در طراحی لباس دخترانه و توسعه کسب و کارهای آنلاین و اینترنتی در حیطه لباس دخترانه، بازاریابی و فروش، ایجاد بازارهای نوظهور در این زمینه و برانگیختن، شناسایی و احصای جوانان و دانشجویان خلاق و نوآور در حوزه مد است.

وی افزود: ۱۰۳ طرح و ایده در زمینه لباس دخترانه توسط مسئولان اتحادیه‌های تولیدکنندگان لباس و فروشندگان لباس تبریز و اساتید دانشگاهی داوری شده و از این میان، ۲۰ طرح برای داوری نهایی انتخاب شدند.

نوروزی ادامه داد: امروز ۱۵ طرح آماده شده و به صورت حضوری و یا مجازی (از طریق سامانه ویدیوکنفرانس جهاددانشگاهی) ارائه شدند.

وی با اشاره به تقدیر از نفرات برگزیده با حضور رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی و روسای اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک و فروشندگان لباس، اظهار کرد: طرح‌های برگزیده برای تولید انبوه به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان ارائه می‌شود و این فعالیت و رویداد شتاب لباس با امید به ایجاد الگوهای جدید ایرانی اسلامی توسط مرکز و دفتر نوآوری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام
captcha