شیخ محمد حسین زاهد فرزند مرحوم میرزا علی اصغر در تهران و به سال 1305 هـ ق متولد شدند، مرحوم پدرشان میرزا علی اصغر هر چه فرزند برای او متولد میشد فوت میکردند لذا آن مرحوم به محضر مقدس امام زمان(عج) متوسل میشوند و تقاضای اولاد صالح میکنند و خداوند به ایشان شیخ محمد حسین را عطا میکند، ایشان از علمای عامل و ربانی و زاهد تهران بودند. قبل از دوران طلبگی و در سنین جوانی به شغل نفت فروشی اشتغال داشتند و در همان زمان هر شب خمس اموال خود را میپرداختند و در اواخر عمر هم هنوز بعضی به ایشان شیخ حسین نفتی میگفتند.
شیخ محمد حسین زاهد از جمله استادان اخلاق تهران بود که تا سن ۴۰ سالگی به شغل نفتفروشی مشغول بود یکی از این روزها که با چرخ خود کنار مسجد جامع تهران آمده بود، دقایقی پای درس آیتالله مفسر نشست در آن مجلس جرقهای در دلش روشن شد و تصمیم گرفت به فراگیری علوم دینی بپردازد و به سلک روحانیت درآید.
وی برای تحصیل علوم حوزوی، ابتدا مشهد مقدس را انتخاب کرد، اما اقامت در مشهد فقط یک سال و نیم به طول انجامید و پس از آن، برای ادامه تحصیل به تهران هجرت کرد.افتخار شاگردی آیتالله سیدعلی حائری(ره) معروف به مفسر (صاحب تفسیر مقتنیات الدرر) نصیبش شد و از محضر آن عالم وارسته کسب فیض کرد.
شیخ زاهد در تلاوت کردن دعاها وارده از ائمه معصومین بسیار توانمند بود و صدای گیرایی داشت و در تمام ماه مبارک رمضان مجالس دعا و احیا برپا میکرد. بسياری از مؤمنین خودشان را از اطراف و اکناف به مسجد امین الدوله رسانده تا از مجالس ایشان بهرهمند گردند. این عالم زاهد سرانجام در سال 1331 چشم از جهان فرو بست و پس از تجلیل و تکریم در این بابویه به خاک سپرده شد.
انتهای پیام