به دنبال پيروزی انقلاب اسلامی و قطع دست استکبار جهانی و منافع آنها در ايران، توطئهها و فتنههای شياطين عليه ايران روز به روز گسترش يافت. در چنين شرايطی امام خمينی(ره) در پنجم آذر 1358، فرمان تشکيل بسيج را صادر کردند و فرمودند: مملکتی که 20 ميليون جوان دارد، بايد بيست ميليون ارتش داشته باشد. هنوز يک سال از صدور فرمان امام نگذشته بود که رژيم بعث عراق با هدف براندازی نظام نوپای اسلامی و با حمايت استکبار جهانی، عليه ايران دست به حمله همه جانبه زد.
در چنين شرايطی بود که جوانان سلحشور، به اشاره امام به صورت خودجوش و تحت تشکلهای بسيجی به جبههها شتافتند و در طول هشت سال دفاع مقدس، با تقديم خون خود، نهال نوپای انقلاب اسلامی را آبياری کردند و حماسهها و رشادتهای بیسابقهای آفريدند. اينگونه بود که بسيج در تاريخ انقلاب اسلامی نه به عنوان يک نهاد نظامی صرف، بلکه به عنوان يک مکتب فرهنگی و ارزشی و کلمه طيبهای که در بين همه اقشار ملت ايران ريشه دوانيده است، مطرح میشود.
نقش آفرینیها و کارکردهای بسیج طی 43 سال گذشته و حماسهسازیهای جاودانه آن در ۸ سال دفاع مقدس و سپس رویارویی هوشمندانه و سلحشورانه با فتنه آفرینیها و بحرانسازیهای گوناگون استکبارجهانی و جبهه معاندین نظام و گرهگشایی از مشکلات جامعه و ملت ایران در مقاطع سخت و حساس که الگوی فکری و عملی بسیجیان را برای همیشه مفید و هدایت بخش نسلهای میهن اسلامی قرار داده حقیقی انکارناپذیر است.
عمق راهبردی فرهنگ و تفکر بسیجی فراتر از مرزهای انقلاب و کشور اسلامی هم اینک در رویکرد و رفتار مستضعفین سایر نقاط جهان تبلور یافته است. نیروهای بسیج مردمی در کشور عراق و سوریه و لبنان و یمن با الگو گرفتن از تفکر بسیج در ایران اسلامی هم اکنون به وزنهای در مبارزه با سرکردگان تکفیر و ارتداد و داعش تبدیل شده است و توانسته است که ضربات سختی بر پیکره این جرثومه غربی- صهیونیستی وارد کند.
انتهای پیام