کد خبر: 4218008
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۷

ورود پیکر مطهر شهید مالک رحمتی به فرودگاه مراغه + فیلم

پیکر پاک شهید مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی وارد شهر مراغه شد.

پیکر مشهید مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، پیکر خادم‌الرضا شهید مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برای تشییع و تدفین در گلشن زهرای مراغه وارد فرودگاه سهند این شهر شد.

آیین تشییع و وداع با شهید رحمتی ساعت ۱۰ صبح از میدان استاد کریمی شروع و در میدان ۲۲ بهمن به پایان خواهد رسید. پس از آیین مداحی، سخنرانی و اقامه نماز پیکر شهید رحمتی به گلشن زهرای مراغه منتقل می‌شود و در جوار شهدای دوران دفاع مقدس به خاک سپرده خواهد شد.

مجلس ترحیم استاندار شهید آذربایجان‌شرقی و شهدای سانحه هوایی از ساعت ۱۶ برای برادران در مسجد جامع و برای خواهران در مسجد شهدای مراغه برگزار خواهد شد.

زمان دقیق ورود پیکر شهید «مالک رحمتی» به فرودگاه سهند مراغه به صورت علنی اطلاع‌رسانی نشد تا از ازدحام جمعیت در این پایانه جلوگیری شود؛ با این وجود جمع قابل توجهی از مردم و مسئولان با اشک و تشریفات نظامی از فرزند برومند خودشان استقبال کردند.  

انتهای پیام
captcha