به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، غلامعلی ملامهدی، مدیرکل کمیته امداد استان، امروز، 17 خردادماه، در سلسله نشستهای تبیینی عملکرد سه ساله دولت مردمی با عنوان «رسم خدمت» با بیان اینکه افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی مستمری مددجویان زیر پوشش این کمیته یکی از اقدامات ماندگار دولت سیزدهم بود، گفت: چون شخص رئیس جمهور خودشان دغدغه محرومان را داشتند این افزایش صورت گرفت.
وی ادامه داد: قدمهای بزرگی با هدف رفع محرومیت برداشته شد و مددجویانی تا قبل از روی کار آمدن دولت کمتر از ۱۵۰ هزار تومان دریافتی داشتند.
ملامهدی، اظهارات خود را نه حمایت از دولت بلکه حمایت از حقیقت عنوان کرد و گفت: دولت سیزدهم حمایتهای خوبی در زمینههای اشتغال زایی و مسکن مددجویان کمیته امداد امام خمینی انجام داد به طوری که در زمینه توانمندسازی میزان تحصیلات پرداختی از سه میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ به ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در سال گذشته رسید.
مدیرکل کمیته امداد آذربایجانشرقی، افزود: امسال نیز ۱۰ هزار میلیارد ریال به این حوزه اختصاص داده شده که از برکات دولت سیزدهم است.
وی با بیان اینکه اکنون ۷۶ هزار خانوار شامل ۱۳۲ هزار نفر زیرپوشش این کمیته بوده و از خدمات آن بهرهمند هستند، گفت: سال گذشته هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال مستمری به مددجویان پرداخت شده در حالی که درآمد این نهاد ۴۳۰ میلیارد ریال بوده است.
ملامهدی ادامه داد: ریالی از درآمدهای آذربایجانشرقی به خارج از استان نرفته و همه درآمدها در داخل هزینه شده است.
وی به فعالیت ۳۱۹ مرکز نیکوکاری نیز در استان آذربایجانشرقی اشاره کرد و گفت: حمایتهای مراکز سه برابر حمایتهای کمیته امداد از نیازمندان است.
مدیرکل کمیته امداد آذربایجانشرقی، همچنین به عملکرد این نهاد در حوزه مسکن سازی برای نیازمندان گفت: سال گذشته یک هزار و ۲۸۰ واحد مسکونی ساخته و به نیازمندان تحویل شد که همه این اقدامات با حمایتهای دولت صورت گرفت.
انتهای پیام