کد خبر: 4220421
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵

همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی غدیرخم در تبریز برگزار می‌شود

شهردار تبریز، از برگزاری دومین همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی غدیر خم خبر داد و گفت: شهرداری تبریز همانند سال‌های گذشته برنامه‌های متنوع فرهنگی، اجتماعی، هنری و ورزشی برای دهه امامت و ولایت در نظر گرفته است که از عید قربان تا عید غدیر برگزار می‌شود.

پیاده‌روی خانوادگی، غدیرخم

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، امروز، 19 خردادماه، در جمع خبرنگاران، از برگزاری دومین همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی غدیر خم  خبر داد و گفت:  شهرداری تبریز همانند سال‌های گذشته برنامه‌های متنوع فرهنگی، اجتماعی، هنری و ورزشی برای دهه امامت و ولایت در نظر گرفته است که از عید قربان تا عید غدیر برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت گرامیداشت عید بزرگ غدیر خم اضافه کرد: همزمان با شب عید بزرگ غدیرخم، نقاط مختلف آسمان تبریز به عنوان پایتخت جهان تشیع نورافشانی می‌شود.

هوشیار، مهمترین برنامه دهه امامت و ولایت امسال را برگزاری دومین رویداد بزرگ پیاده‌روی خانوادگی غدیرخم ذکر کرد و افزود:: دومین همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی غدیرخم ۵ تیرماه مصادف با عید غدیرخم برگزار می‌شود که امیدواریم هیآت حسینی، مساجد، گروهای مرجع، بخش خصوصی و ادارات استان مشارکت فعالی در آن داشته باشند.

شهردار تبریز اضافه کرد: دو مسیر منتهی به مصلی بزرگ حضرت امام خمینی (ره) و محوطه ارک علیشاه، از سمت چهار راه شهید بهشتی و چهارراه فجر  میزبان شرکت‌کنندگان در همایش پیاده‌روی خانوادگی غدیر خم خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و ورزشی در طول این دو مسیر اعلام کرد: اجرای برنامه‌های متنوع اجتماعی، فرهنگی، هنری و ورزشی توسط نخبگان شناسایی شده توسط شهرداری تبریز در ۲ سال اخیر، نمایش واقعه غدیرخم،  برگزاری نمایشگاه‌های گل و گیاه، حوزه سلامت و ایستگاه‌های صلواتی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده در طول مسیر پیاده‌روی در همایش امسال است.

به گفته هوشیار نمایشگاه خدمات ماندگار شهید آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم، نماینده فقید ولی‌فقیه در استان و امام جمعه محبوب تبریز در دوران خدمت وی و همچنین بزرگترین رویداد نقاشی خیابانی توسط کودکان و نوجوانان از برنامه‌های شاخص همایش پیاده‌روی امسال غدیرخم است که در طول مسیر برگزار می‌شود که متولی آن سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز است.

شهردار تبریز ضمن دعوت از تمامی گروه‌ها و عاشقان اهل بیت(ع) برای ایفای نقش در این اجتماع بزرگ مردمی از ارائه جوایز ویژه و ارزشمند به شرکت‌کنندگان این مراسم خبر داد و افزود: تمام مناطق دهگانه، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری تبریز در طول مسیر پیاده‌روی اقدام به برپایی غرفه‌های فرهنگی، اجتماعی و ایستگاه‌های صلواتی خواهند کرد.

انتهای پیام
captcha