کد خبر: 4224463
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
امام جمعه اهر:

مردم با حضور پرشور خود در پای صندوق‌های رای حماسه خلق کنند

حجت‌الاسلام حاجی‌زاده، با بیان اینکه مردم جمعه گذشته یک امتحان سخت را با پیروزی پشت سر گذاشتند، گفت: امیدواریم با حضور حداکثری و آگاهانه پای صندوق های رای بار دیگر حماسه بزرگ آفریده و فرد اصلح را انتخابات نمایند.

حجت الاسلام حاجی زاده، امام جمعه اهر

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام جواد حاجی‌زاده، امام جمعه اهر، امروز، 12 تیرماه، در همایش خیرین سلامت ارسباران، با اشاره به حضور پرشور مردم در دور اول انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: مردم با حضور پرشور خود در انتخابات بار دیگر مشت محکمی به دهن یاوه گویی‌های دشمنان زدند و امیدواریم جمعه آینده نیز این حضور حداکثری ادامه یابد. 

وی با بیان اینکه مردم جمعه گذشته یک امتحان سخت را با پیروزی پشت سر گذاشتند، گفت: امیدواریم با حضور حداکثری و آگاهانه پای صندوق های رای بار دیگر حماسه بزرگ آفریده و فرد اصلح را انتخابات نمایند.

حاجی‌زاده، کمک‌های خیرخواهانه خیرین در شهرستان اهر را در همه بخش‌ها بسیار قابل توجه برشمرد و این امر را باعث حل بسیاری از دغدغه‌ها و مشکلات مردم عنوان کرد و افزود: دستگیری از نیازمندان در اسلام بسیار توصیه گردیده و در این راستا خیرین راه و روش امام علی(ع) و زندگی ائمه را باید سرمشق خدمت قرار دهند. 

نماینده مجلس خبرگان رهبری، دین اسلام را دین نوع دوستی و محبت برشمرد و گفت: نوع دوستی و محبت در بتن دین مبین اسلام است و باید مسلمانان در کمک به همدیگر از یکدیگر سبقت بگیرند.

حاجی‌زاده، بر ضرورت حضور جدی خیرین برای پیشرفت و توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شهرستان اهر تاکید کرد و از تلاش‌ها و از جان گذشتگی‌های کادر درمان اهر در دوران کرونا و پسا کرونا تقدیر نمود.

انتهای پیام
captcha