کد خبر: 4233103
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲

۱۲۵ هزار زائر حسینی آذربایجان‌شرقی در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند

سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: تعداد ثبت‌نامی‌های استان در سامانه سماح ۱۲۵ هزار نفر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است.

تراب محمدی، سرپرست استانداری آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی استانداری، تراب محمدی، سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی، روز گذشته، 31 مردادماه، در گفت‌وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه تعداد ثبت‌نامی‌های استان در سامانه سماح ۱۲۵ هزار نفر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است، گفت: توصیه موکد ما بر این بوده که زائران اربعین حسینی در سامانه سماح ثبت نام کنند تا از مزایای این سامانه همچون بیمه حوادث و دریافت دینار بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: ستاد اربعین آذربایجان شرقی از دو ماه قبل با کمیته‌های ۶ گانه تغذیه و اسکان، حمل و نقل، بهداشت و درمان، امنیت و اجرایی تشکیل یافته و وظایف هر یک از آن‌ها تعریف شده است.

محمدی، به تعداد موکب‌های آذربایجان‌شرقی اشاره کرد و گفت: در استان آذربایجان شرقی ۵۴ موکب به کشور عراق و مبادی مرزی اعزام شده و در حال خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی هستند.

سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی ادامه داد: از این تعداد ۶ موکب فرهنگی و رسانه‌ای، سه موکب بهداشت و درمان و ما بقیه نیز اسکان و تغذیه است که در مسیرهای راهپیمائی اربعین به زائران خدمات‌رسانی می‌کنند.

وی افزود: ۲ موکب در شهر نجف، سه موکب در سامرا، ۱۵ موکب در کربلا و مابقی نیز در مسیر نجف به کربلا مستقر شده و ارائه خدمات می‌کنند.

محمدی با بیان اینکه کمیته حمل و نقل کار جابه‌جایی خادمان به مرزهای مختلف را بر عهده دارد، گفت: امسال تعداد پروازهای بیشتری به مقصد عراق پیش بینی شده است تا زائران بتوانند از این مسیر نیز استفاده کنند.

سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: در خصوص حمل و نقل زائران مشکل خاصی وجود ندارد و در این راستا با قراردادی که با یکی از کشورهای همسایه منعقد کرده‌ایم، از اتوبوس‌های آنها نیز در جا به جایی زائران استفاده می‌شود.

وی در ادامه توصیه‌هایی به زائران کرد و افزود: به زائرانی که هنوز به پیاده روی مشرف نشده‌اند، توصیه می‌کنیم از مرز تمرچین استفاده کنند، زیرا این مرز دارای امکانات مناسب از لحاظ اکسان و تغذیه است، همچنین با توجه به تفاهم نامه‌ای که با اقلیم امضا شده است تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو کار جا به جایی زائران را بر عهده دارند.

محمدی با بیان اینکه مرز تمرچین از لحاظ نزدیکی، آب و هوا و امکانات مناسب نیز توصیه می‌شود تا زائران از آن استفاده کنند، گفت: هلال احمر نیز در شهرهای زیارتی و مسیر پیاده روی به زائران خدمات بهداشتی ارائه می‌کند.

وی تاکید کرد: زائران گرامی اربعین حسینی در نظر داشته باشند که فاصله ورود و خروج به کشور عراق ۲۰ روز بوده و توصیه می‌کنیم بازگشت خود را به بعد از اربعین موکول نکنند تا با مشکلات احتمالی مواجه نشوند.

انتهای پیام
captcha