به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، به نقل از روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان، حجتالاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروئز، 14 شهریورماه، در دیدار با مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس آذربایجانشرقی، گفت: نظام تعلیم و تربیت عامل اصلی موفقیت و پیشرفت جوامع به شمار میرود زیرا اجرای آموزش درست در محیطی استاندارد و امن، جامعه موفقی به وجود خواهد آورد.
وی با بیان اینکه باید در جمهوری اسلامی ایران، توجه ویژهای به قدرت علم و دانش داشته باشیم و اگر بخواهیم، کشور رو به پیشرفت باشد، باید تلاش کنیم تا نظام تعلیم و تربیت در اوج بدرخشد، اظهار کرد: اگر امروزه حسادت و تکبر در جامعه حاکم است به این علت است که در مدرسه محبت و عشق و علاقه، تعلیم داده نشده است و همه این ها باید در آموزش و پرورش معنا شود.
مطهری اصل، به موضوع مدرسه سازی و مشارکت خیران مدرسه ساز در این امر نیکو اشاره کرد و افزود: مدرسه سازی از بهترین کارها است و خیران مورد نظر حضرت حق هستند و ما نیز در راستای تشویق و ترغیب خیران اقدام لازم را انجام میدهیم.
امام جمعه تبریز، مدرسه سازی را از بهترین کارها عنوان کرد و با تاکید بر اهمیت تکریم و تجلیل خیران اظهار کرد: خداوند در روح انسان بحث عاطفه و احساس را قرار داده است که برخلاف سایر موجودات، با احساس و عاطفه و تعقل به سوی انجام کارها گام بر میدارد.
وی با بیان اینکه بعضی از انسانها در حد غرائض و بعضیها بالاتر از آن یعنی با احساس و عواطف همراه با تعقل کار میکنند که خیران مدرسه ساز نمونه بارز این افراد هستند، گفت: انسان موفق همانند پیامبران در اوج عقلانیت، عطوفت، در اوج عطوفت، احساس و در اوج احساس، تعقل پیشه میکند.
مطهری اصل، ادامه داد: هر انسانی علاقهمند به استفاده از احساسات و عاطفه است و در همه ادیان، به کار خیر توجه ویژهای شده است؛ بر اساس فرمایشات اهل بیت (ع)، نیت عمل از خود عمل افضل است چرا که خداوند حین نیت یک ثواب و در حین عمل ثواب دوم را برای فرد لحاظ می کند.
فرهاد فرهودی، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، نیز در این دیدار از برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان در ۲۶ مهر ماه خبر داد و اظهار کرد: رویکرد اصلی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و تکمیل پروژههای نیمه تمام خیرساز است.
وی افزود: در سالهای گذشته در راستای مشارکت دولت با خیران و گاه با عدم تخصیص به موقع اعتبارت دولتی، سرعت مشارکت خیران بیشتر از تزریق اعتبار توسط دولت بوده به طوری که در سال ۱۴۰۰ تعداد ۵۱۲ پروژه نیمه تمام در استان وجود داشت که با تلاشهای شبانه روزی، حدود ۳۰۰ پروژه تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
انتهای پیام