کد خبر: 4248078
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۲
مدیرکل کتابخانه‌های آذربایجان‌شرقی:

جذب کتابخوان نیازمند فراهم آوردن فناوری روز است

اسد بابایی با بیان اینکه برای جذب نسل جدید به کتاب باید به سمت راه‌اندازی کتابخانه‌های دیجیتال برویم و جذب کتابخوان نیازمند فراهم آوردن فناوری روز است، گفت: این نوع کتابخانه با نام کتابخانه آینده در صورت تخصیص مکان از سوی شهرداری در تبریز راه‌اندازی می‌شود.

اسد بابایی، مدیرکل کتابخانه های آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، اسد بابایی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، امروز، 23 آبان‌ماه، در نشست خبری به مناسبت هفته کتاب، با بیان اینکه برای جذب نسل جدید به کتاب باید به سمت راه‌اندازی کتابخانه‌های دیجیتال برویم و جذب کتابخوان نیازمند فراهم آوردن فناوری روز است، گفت: این نوع کتابخانه با نام کتابخانه آینده در صورت تخصیص مکان از سوی شهرداری در تبریز راه اندازی می‌شود. 

وی با بیان اینکه تعداد کتابخانه‌های عمومی استان از ۱۴۵ مورد در مرداد ۱۴۰۱ به ۱۵۱ مورد در سالجاری رسیده است، افزود: تعداد نسخ‌ نگهداری شده در کتابخانه‌های آذربایجان‌شرقی با افزایش بیش از ۳۲ درصد از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار به سه میلیون و ۷۴۶ هزار از راه خرید و برگزاری پنج پویش ارتقا یافته است.

بابایی، از افزایش ۶۸ درصدی اعضا و ۸۳ درصدی امانت کتاب در کتابخانه‌های عمومی استان خبر داد و گفت: تعداد مراجعه به کتابخانه‌های عمومی آذربایجان شرقی از یک میلیون و ۳۷۵ هزار نفر به بیش از ۲ میلیون نفر افزایش یافته است.

مدیرکل کتابخانه‌های آذربایجان‌شرقی، از برگزاری طرح‌های کودک کتابخوان، جشنواره کتابیاران استان و طرح جهان دیدگان مخصوص سالمندان خبر داد و افزود: تعداد ۱۲ هزار کودک ۶ ساله و هفت هزار سالمند در راستای این طرح‌ها در سال گذشته عضو کتابخانه شده‌اند.

وی ادامه داد: بازطراحی کتابخانه مرکزی تبریز از ۱۱ سال قبل تصویب شده ولی مدت‌ها متوقف شده بود که در سال گذشته بار دیگر آغاز شد و فاز نخست آن شامل اتاق گالری، اتاق آموزش، سالن همایش، اتاق مبتنی بر وب در دست ساخت است.

بابایی، افزود: فاز دوم این بازطراحی شامل تالار علم و خلاقیت ویژه نوجوانان است که تا یک سال آینده افتتاح می‌شود.

مدیرکل کتابخانه‌های آذربایجان‌شرقی، گفت: طرح‌های کتابخانه‌ای شامل احداث و بازسازی کتابخانه شهیدرجایی عجب شیر، یامچی مرند، تازه قلعه ملکان، کتابخانه مرکزی بستان‌آباد، ولایت هوراند، اوحدی مراغه، شهیدمدرس بناب، شهیدمهدی باکری ملکان، ممقان و سایر شهرستان‌ها فعال هستند.

وی با بیان این‌که سال گذشته ۴۸ میلیارد ریال تجهیزات برای کتابخانه‌های استان خریداری شده است، از افزایش ۱۲۱ درصدی کارگاه‌های آموزشی، ۱۴۵ درصدی جلسات مشاوره، ۷۶ درصدی جلسات نقد کتاب خبر داد.

بابایی با اشاره به طرح‌های هفته کتاب امسال نیز گفت: امسال تعداد ۷۰۰ برنامه از جمله اردو و بازدیدهای گروهی از کتابخانه‌ها، کارگاه قصه گویی، رونمایی از کتاب‌ها، محافل ادبی، مسابقات نقاشی و نمایش خوانی در هفته کتاب برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha