کد خبر: 4259729
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳
معاون فرهنگی وزیر ارشاد:

فرهنگ ایرانی و اسلامی با تعالیم اهل بیت(ع) گره خورده است

محسن جوادی با بیان اینکه فرهنگ ایرانی و اسلامی با تعالیم اهل بیت(ع) گره خورده است، گفت: فرهنگ به‌عنوان مهم‌ترین رکن زندگی فردی و اجتماعی بوده و ارزش‌های اسلامی و ایرانی ما را در طول تاریخ سینه به سینه منتقل کرده است.

محسم جوادی، معاون فرهنگی وزیر ارشاد

به کزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی به نقل از روابط عمومی اداره کل ارشاد استان، محسن جوادی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز گذشته، 23 دی‌ماه در آیین اختتامیه بیست‌ودومین جشنواره سراسری شعر غدیر، با بیان اینکه فرهنگ ایرانی و اسلامی با تعالیم اهل بیت(ع) گره خورده است، اظهار کرد: فرهنگ به عنوان مهم‌ترین رکن زندگی فردی و اجتماعی ماست و ارزش‌های اسلامی و ایرانی ما را در طول تاریخ سینه به سینه منتقل کرده است.

وی افزود: فرهنگ ایرانی ما در چارچوبی توحیدی با فرهنگ اسلامی و تعالیم اهل بیت(ع) گره خورده و نباید این فرهنگ که هویت ملی ماست کمرنگ شود.

جوادی با تأکید بر اینکه همه‌ در قبال حفظ فرهنگ و هویت ملی و دینی‌ موظفیم، گفت: نباید تهدیدها بتواند رخنه‌ای در فرهنگ ما داشته باشد و باید برای فرهنگ و ادبیات و هنر کار کنیم و میراث گرانقدر ارزشی و نگرشی‌مان را تقویت کنیم همانگونه که در طول تاریخ بزرگان ما این کار را انجام داده‌‌اند.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی غدیر را مکمل بعثت و واقعه‌ای عظیم و بی‌نظیر در جهان برشمرد و گفت: این بزرگترین اتفاق جهان دارای مفاهیم و معانی روشن و مستتر بسیاری است و هنرمندان در عرصه‌های مختلف باید در تبیین آن به زبان هنر و ادب اهتمام داشته باشند.

وی پویایی و نو شدن را از کارکردهای هنر در جوامع مطرح کرد و افزود: اصحاب فرهنگ و ادب و هنر، درخت تنومند و ریشه‌دار فرهنگ و هنر را پرثمرتر می‌کنند. برگزاری مستمر این جشنواره نشان می‌دهد که شعر غدیر در عمق فرهنگ این شهر ریشه دارد.

جوادی با تأکید بر اینکه بناب از ظرفیت‌های خود برای برگزاری سایر جشنواره‌ها نیز استفاده کند، اضافه کرد: با توجه به محدودیت‌های منابع مالی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورود بخش خصوصی به عرصه سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگی ضروری است.

انتهای پیام
captcha