کد خبر: 4289580
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۴
نماینده مردم تبریز در مجلس:

ایستادگی ملت ایران براساس اتحاد و همبستگی است

روح‌الله متفکر آزاد، با بیان اینکه دشمنان باید بدانند که ایستادگی ملت ایران بر اساس اتحاد و همبستگی است، گفت: آنان با تصور شکست ایران در ۴۸ ساعت، به اشتباه بزرگ خود پی برده‌اند.

متفکر آزاد، نماینده مردم تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، روح‌الله متفکر آزاد، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، امروز، 29 خردادماه، در مراسم میثاق اهالی فرهنگ، هنر و رسانه تبریز با شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز، با بیان اینکه دشمنان باید بدانند که ایستادگی ملت ایران براساس اتحاد و همبستگی است، گفت: آنان با تصور شکست ایران در ۴۸ ساعت، به اشتباه بزرگ خود پی برده‌اند. نیروهای مسلح و جوانان شجاع، آماده‌اند تا از خاک مقدس وطن دفاع کنند و نشان دهند که هیچ‌کس نمی‌تواند به ما دستور بدهد.

وی با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد: آنچه دشمن فراموش کرده، قدرت و اراده ملت ایران است. اینجا تبریز، سینه ستبر ایران اسلامی است و ما تحت حمایت خداوند و اتحاد خود ایستاده‌ایم، دوران ترس تمام شده و اکنون زمان عمل و دفاع است.

متفکرآزاد افزود: قدرت و اراده ملت ایران و تمایل بی‌نهایت جوانان برای دفاع از وطن، بیانگر این است که هرگونه تجاوزی با پاسخ محکم و مقتدرانه مواجه خواهد شد، این پایبندی ما به خون شهدا و ارزش‌هااست که در برابر تمام دشمنان، پایه‌ای استوار می‌سازد.

نماینده مردم تبریز در مجلس ادامه داد: آینده ما روشن است و عزم و اراده ما، نیرویی شکست‌ناپذیر است، حمله و تجاوز رژیم غاصب به خاک مقدس و پاک ایران اسلامی یک حمله برنامه‌ریزی شده بود.

وی همچنین گفت: ترور فرماندهان عالی رتبه و برنامه‌ریزی برای ایجاد مشکلات اجتماعی تمام سناریو دشمن در این حمله بود، اما آنها در محاسبات خود چند مولفه را نادیده گرفته بودند که موجب درمانده شدن آنها شد.

متفکرآزاد گفت: رهبری حکیمانه یکی از مولفه‌هایی بود که دشمن از آن غافل ماند، رهبر معظم انقلاب بلافاصله پس از شهادت بالاترین مقام نظامی، با فرماندهان جدید نه سرپرست، عملیاتی علیه رژیم غاصب را آغاز کردند.

این نماینده مجلس افزود: مولفه دیگر که در این حمله دشمن به آن توجه نکرده بود، ملت ایران بود آنها فکر می‌کردند ملت ایران دیگر در کنار نظام نیست، اما غافل از اینکه ملت ایران به رغم مشکلات، همواره پای نظام اسلامی ایستاده و در کنار آن است.

متفکرآزاد ادامه داد: ملت ایران از همه قشر، از سیاسیون و از همه جناح‌ها و جریانات اجتماعی پای انقلاب ایستاده‌اند و نشان دادند که بیشتر از همیشه انسجام دارند و هیچگاه فریب وطن فروشان پهلوی را نخواهند خورد.

عضو هیئت رئیسه مجلس نیروهای جوانمرد مسلح را دیگر مولفه از قلم افتاده دشمن در این تجاوز عنوان کرد و گفت: نیروهای مسلح پس از آغاز حمله، طوری برنامه‌ریزی کردند که کوچک‌ترین خللی در کشور ایجاد نشود و همه این مولفه‌ها، خیال خام دشمن را نقش بر آب کرد.

وی با بیان اینکه انگشت اشاره خانم مجری و موشک‌های ایرانی لرزه بر پیکره استکبار انداخته است، گفت: آسمان رژیم صهیونیستی تسلیم موشک‌های ایران است، اما این پایان کار نیست، برنامه‌های زیادی داریم، زمان بزن در رو تمام شده است.

متفکرآزاد افزود: شهدا جان دادند تا سرافراز بمانیم و به دنیا بفهمانیم که کسی نمی‌تواند به ما دستور بدهد، آخرین مهاجم به خاک این کشور را از چاه بیرون کشیدند و دشمن باید این را خوب بداند. همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند ملت ایران ایستاده‌اند و نتیجه این ایستادگی، متوسل شدن رژیم صهیونیستی به دامن آمریکاست و این نشان دهنده درمانده شدن رژیم است.

این نماینده مجلس اظهار کرد: مگر ما در جنگ با آمریکا نیستیم که اینها ما را از جنگ با آمریکا می‌ترسانند ما با تمام استکبار جنگ داریم و جواب آنها را می‌دهیم.

متفکرآزاد بیان کرد: سیلی که ایران به گوش اسرائیل غاصب زد سیلی تمام آزادی‌خواهان جهان بود که سال‌ها منتظر آن بودند و این سیلی چارچوب این رژیم منحوس برهم خواهد زد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی به حملات رژیم صهیونی به تبریز و آذربایجان در نخستین روز از روزهای تجاوز و ادامه آن اشاره و اظهار کرد: تبریز سینه ستبر ایران اسلامی است و از این رو مورد حمله و تجاوز رژیم است، اما ما نمی‌ترسیم چون به اراده خداوند و حمایت مردم ایمان داریم و به آنها تکیه زده‌ایم.

انتهای پیام
captcha