کد خبر: 4289670
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰

حضور حماسی مردم تبریز در راهپیمایی جمعه خشم و نصر

راهپیمایی جمعه خشم و نصر با حضور حماسی و باشکوه مردم ولایتمدار تبریز بعد از نماز جمعه امروز، ۳۰ خردادماه همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

راهپیمایی جمعه نصر، تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، مردم همیشه در صحنه تبریز، امروز، 30 خردادماه پس از اقامه نماز جمعه با راهپیمایی، خشم و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی و حامی جنایتکارش آمریکای جهانخوار نشان دادند و بیعت تازه خود را با ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) به رخ جهانیان کشیدند.

مردم با شعارهای «مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر منافق، مرگ بر سازشکار، خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست، آذربایجان جانباز خامنه‌ای‌ دن آیریلماز» از عملیات رزمندگان اسلام علیه دشمن صهیونی دفاع کردند و نابودی رژیم کودک‌کش اسرائیل را از نیروهای مسلح کشورمان خواستار شدند.

تبریزی‌های غیور هم همزمان با تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی به خاک پاک میهن اسلامی و پاسخ کوبنده و غرورانگیز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و توهین وقیحانه رئیس جمهور دلقک آمریکا دونالد ترامپ به محبوب قلب‌ها و مقتدای ملت ایران رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای(مدظله‌العالی) و تهدید گستاخانه جان ایشان، پرده از چهره کریه استکبار برداشتند.

این راهپیمایی فریاد علیه ظلم صهیونیسم، محکومیت گستاخی استکبار و تجلیل از اقتدار نیروهای مسلح ایران است و پیمانی با عدالت و حقیقت برای ساختن جهانی فارغ از سلطه و جنایت و نمایش اقتدار و انسجام و همبستگی ملی است.

انتهای پیام
captcha