به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی، روز گذشته 17 تیرماه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع استاندر شهرستان شبستر، با تأکید بر لزوم پرهیز از افتتاح پروژههای نیمهتمام و فاقد توجیه، تصریح کرد: هیچ پروژه ناقص، مسئلهدار یا فاقد پیوست اجرایی، کلنگزنی یا افتتاح نمیشود و اولویت ما تکمیل پروژهها، افزایش بهرهوری و تمرکز بر تولید هدفمند است.
وی با اشاره به اهمیت توسعه زنجیره تولید و تمرکز بر محصولات دانشبنیان، افزود: تکمیل زنجیرههای تولید باید در اولویت برنامههای صنعتی استان قرار گیرد و تولید محصولات دانشبنیان نیز توسعه یافته و مورد حمایت جدی واقع شود.
سرمست همچنین با اشاره به الگوی مصرف مردم، گفت: گرایش روزافزون مردم به مصرف محصولات ارگانیک و سنتی ایجاب میکند که تولید این نوع محصولات متناسب با ذائقه بازار گسترش یابد و ظرفیتهای بومی استان در این زمینه فعال شود.
استاندار آذربایجانشرقی در ادامه با اشاره به اهمیت امنیت غذایی در حوزه کودکان، اظهار کرد: در زمینه تولید شیرخشک، باید به تنوع محصول، ایجاد برندهای معتبر و تمهیدات صادراتی توجه ویژهای شود تا ضمن ورود موفق به بازارهای خارجی، امنیت غذایی نسل آینده نیز تضمین شود.
وی همچنین به پروژه کشت و صنعت سراب اشاره کرد و گفت: برای عملیاتیشدن این پروژه، پیگیریها و برنامهریزیهای لازم انجام شود تا هرچه سریعتر وارد فاز اجرایی شود.
سرمست همچنین بر لزوم گسترش واحدهای تحقیق و توسعه در صنایع استان تأکید کرد و افزود: بهرهگیری از الگوهای رقابتی و موفق بخش خصوصی در این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد تا بهرهوری و نوآوری در تولید افزایش یابد.
استاندار آذربایجانشرقی با بیان اینکه مسئولیتهای اجتماعی صنایع نیز باید جدی گرفته شود، اظهار کرد: شرکت سیمان صوفیان بهعنوان یکی از واحدهای بزرگ تولیدی استان، ضمن حفظ ظرفیت تولید، در حوزه مسئولیت اجتماعی شهرستان شبستر، بهویژه نهضت مدرسهسازی مشارکت فعالتری داشته باشد.
وی همچنین نقش صنایع در مهارتآفرینی جوانان را مهم دانست و گفت: هنرستانهای مجاورت صنایع، از جمله سیمان صوفیان، زمینه خوبی برای آموزشهای عملی و مهارتی نسل جوان دارد و باید از آن بهرهبرداری شود.
سرمست همچنین خواستار پیگیری جدی پروژه استفاده از پساب صنعتی برای تولید انرژی (RDF) در شرکت سیمان صوفیان شد و افزود: این پروژه که با همکاری شهرداری تبریز تعریف شده، باید هرچه سریعتر وارد فاز بهرهبرداری شود.
استاندار آذربایجانشرقی در ادامه با اشاره به نقش کارگروه تسهیل در حمایت از تولید، تصریح کرد: وظیفه این کارگروه، تسهیلگری، مانعزدایی و پیگیری اصلاح قوانین مخل تولید است؛ لذا باید با جدیت بیشتری برخی مقررات مزاحم را شناسایی و اصلاح کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملکرد دستگاهها در شرایط بحرانی، اظهار کرد: در جریان بحران جنگ ۱۲ روزه، همه دستگاهها پای کار بودند و در این مدت، هیچگونه تعطیلی در واحدهای صنعتی استان نداشتیم و کمبودی در تأمین کالاهای اساسی احساس نشد.
انتهای پیام