کد خبر: 4308967
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۷

هدف‌گذاری کاهش ۵۰ درصدی دفن زباله در تبریز

معاون هماهنگی و امور مناطق شهردار تبریز، درباره تصمیمات شورای راهبری رویداد تبریز پایتخت محیط زیست آسیا گفت: بر اساس مصوبه این شورا، هدف‌گذاری شده تا پایان سال ۵۰ درصد از میزان دفن زباله در تبریز کاهش یابد.

تیزباز، معاون شهردار تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، محبوب تیزپاز، معاون هماهنگی و امور مناطق شهردار تبریز، امروز، 13 مهرماه در حاشیه جلسه شورای راهبری رویداد «تبریز، پایتخت محیط زیست کشورهای آسیایی ۲۰۲۵» اظهار کرد: مجمع شهرهای آسیایی با توجه به اقدامات مؤثر تبریز در زمینه سلامت شهری، توسعه فضای سبز، مدیریت پسماند، و بهبود وضعیت آب، خاک و هوا، این شهر را به عنوان پایتخت محیط زیست شهرهای آسیایی انتخاب کرده است.

وی با اشاره به برنامه‌های گسترده شهرداری در این زمینه افزود: در سال‌های اخیر پروژه‌های متعددی همچون پیاده‌راه‌سازی، نوسازی ناوگان تاکسیرانی و اتوبوسرانی، توسعه مترو و افزایش سرانه فضای سبز شهری در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

تیزپاز تأکید کرد: با وجود محدودیت‌ها در زمینه تملک اراضی و گسترش فضای سبز، توانسته‌ایم روند توسعه شهری را به سمت پایداری و زیست‌پذیری پیش ببریم.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهردار تبریز با اشاره به مدیریت منابع آب شهری گفت: احیای قنوات، احداث چاه‌های جذبی و مدیریت آب‌های زیرسطحی از جمله اقدامات مؤثر در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی بوده است.

وی در رابطه با اقدامات شهرداری تبریز در حوزه مدیریت پسماند شهری خاطرنشان کرد: در حال حاضر روزانه ۲۵۰ تن زباله در مجموعه سازمان مدیریت پسماند پردازش می‌شود و تولید کود کمپوست جایگزین استفاده از کودهای شیمیایی شده است؛ موضوعی که بنا به دستور شهردار تبریز، در سال‌های اخیر در فضای سبز شهری اجرا می‌شود.

تیزپاز از تشکیل دبیرخانه و طراحی لوگوی رسمی این رویداد خبر داد و افزود: در تعامل با دانشگاه تبریز و دانشگاه هنر، همایش‌هایی با محوریت «شهر سبز، دانشگاه سبز» و «هنر سبز» برگزار خواهد شد تا ابعاد علمی و فرهنگی این رویداد نیز برجسته شود.

وی درباره تصمیمات شورای راهبری رویداد تبریز پایتخت محیط زیست آسیا گفت: بر اساس مصوبه این شورا، هدف‌گذاری شده تا پایان سال ۵۰ درصد از میزان دفن زباله در تبریز کاهش یابد. با تولید روزانه حدود ۱۱۰۰ تن زباله، تحقق این هدف نقش مؤثری در کنترل شیرابه و بهبود مدیریت پسماند خواهد داشت.

معاون شهردار تبریز با تأکید بر ضرورت همراهی مردم و رسانه‌ها در حوزه محیط زیست اظهار کرد: این عنوان ارزشمند نتیجه تلاش‌های جمعی است و بدون مشارکت عمومی تحقق اهداف آن ممکن نخواهد بود. رسانه‌ها، صدا و سیما و تشکل‌های مردمی باید در این مسیر همراه شهرداری باشند.

انتهای پیام
captcha