کد خبر: 4293782
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۴

دیدار شهردار تبریز با خانواده شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی

شهردار تبریز به همراه نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداران مناطق با خانواده شهیدان والامقام تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی دیدار و گفت‌وگو کردند.

شهردار تبریز، خانواده شهدا

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، روز گذشته 20 تیرماه به همراه روح‌الله متفکر آزاد، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر تبریز، در دیدارهای جداگانه‌ای با خانواده شهیدان والامقام «محمدجواد ناصری»، «احمد صفرزاده»، «طاها بهروزی»، «علیسان جباری» و «محسن احمدی آذر» دیدار و گفت‌وگو کردند.

وی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی با بیان اینکه خانواده شهدا چشم و چراغ ملت هستند، گفت: همه ملت ایران عزادار این شهیدان والامقام هستند و بی‌شک ثمره خون پاک و با برکت این عزیزان، ارتقای امنیت ایران اسلامی خواهد بود.

هوشیار یادآور شد: شهدای والامقام، با مجاهدت‌ها و رشادت‌های بی‌بدیل خود، آموزه‌های اخلاقی و دینی نظیر ایثار، گذشت و فداکاری را که در مکتب اهل بیت(ع) فرا گرفته بودند به زیبایی تفسیر کردند.

شهردار تبریز با اشاره به جایگاه والای خانواده شهدا در جامعه گفت: مدیریت شهری تبریز خود را ملزم می‌داند همه ظرفیت‌های خود را در راستای معرفی تک تک شهدای والامقام به نسل جوانان و همچنین گرامیداشت خانواده معظم آنان به‌کار گیرد.

وی با اشاره به اینکه هر قطره از خون شهدا ریشه درخت انقلاب را تنومند کرده، افزود: خانواده شهدا بزرگ‌ترین پشت و پناه انقلاب اسلامی ایران هستند.

هوشیار شهادت را توفیقی الهی برای بندگان خاص و برگزیدگان مکتب اسلام معرفی کرده و اظهار کرد: عزت و اقتدار انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ثمره خون پاک شهیدان انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس است.

در پایان این دیدارها شهردار تبریز با اهدا لوح هایی از خانواده معظم خانواده شهیدان والامقام «محمد جواد ناصری»، «احمد صفرزاده»، «طاها بهروزی»، «علیسان جباری» و «محسن احمدی آذر» قدردانی کرد.

همچنین شهرداران مناطق دهگانه تبریز به همراه اعضای شورای اسلامی شهر با خانواده شهیدان والامقام «قادر جدی»، «عباسعلی معصومی»، «رضا پورعلی»، «مهدی بزرگی»، «جواد افشاری»، «رضا محرمی»، «محمدرضا امیرخانی»، «علی آقبلاغی»، «علی ملک‌پور»، «ابوالفضل بیابانی» و «امین ولی خانلو» دیدار کردند.

انتهای پیام
captcha