کد خبر: 4303767
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌شرقی:

دشمن تلاش دارد مسیر پیشرفت اقتصادی را مسدود کند

حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری‌اصل اظهار کرد: دشمن در عرصه اقتصادی تلاش دارد مسیر پیشرفت را مسدود کند و تنها راه خنثی‌سازی این تهدید، سرمایه‌گذاری مولد است.

حجت الاسلام مطهری اصل، امام جمعه تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط‌عمومی دفتر امام جمعه تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدمطهری اصل، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، روز گذشته 15 شهریورماه در آیین تکریم و معارفه امام جمعه سراب، با قدردانی از خدمات حجت‌الاسلام والمسلمین اکرمی و معرفی حجت‌الاسلام والمسلمین طباطبایی به‌عنوان امام جمعه جدید، بر ضرورت هدایت سرمایه‌ها به سمت تولید و مقابله با جنگ اقتصادی دشمن تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه تاریخی، فرهنگی و مذهبی سراب گفت: این سرزمین، مملکت امام حسین(ع) و امام رضا(ع) است که با تکیه بر معنویت و در سایه توجهات اهل بیت(ع)، در برابر تهدیدها ایستادگی کرده است.

مطهری‌اصل با مرور پیشینه کهن این شهرستان افزود: سراب از قدیمی‌ترین شهرهای ایران است که پیش از اسلام نیز مدنیت داشته و در حملات مغول به‌طور کامل تخریب شده؛ رخدادی که خود گویای اهمیت این منطقه در طول تاریخ است.

امام جمعه تبریز مهم‌ترین اولویت پیشرفت و اقتدار مردم را حوزه اقتصاد معرفی و تصریح کرد: مطابق تأکیدات مقام معظم رهبری در شعار سال، همه باید در مسیر تولید گام بردارند. دشمن در عرصه اقتصادی تلاش دارد مسیر پیشرفت را مسدود کند و تنها راه خنثی‌سازی این تهدید، سرمایه‌گذاری مولد است.

وی بر مسئولیت ائمه جمعه در این عرصه تأکید کرد و گفت: ائمه جمعه باید مردم را نسبت به ضرورت پرهیز از نگهداری طلا و ارز و حرکت به سمت تولید تبیین و تشویق کنند⁩.

مطهری‌اصل نقش دولت را نیز کلیدی دانست و خواستار تسهیل‌گری و نظارت مستمر برای فعال‌سازی ظرفیت سرمایه‌گذاران در استان شد.

انتهای پیام
captcha