کد خبر: 3951407
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۹

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اساس بقای انقلاب اسلامی است

رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه تجلیل از شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اساس و پایه بقای انقلاب اسلامی است، گفت: ایثارگری‌ها و فداکاری‌های رزمندگان، بسیجیان و مجاهدان عرصه‌های مختلف، باعث شده تا ایران اسلامی در صحنه‌های ملی و بین‌المللی افتخارآفرین شده و برای کشورهای منطقه الگو باشد.

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اساس بقای انقلاب اسلامی است

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، بخشعلی معصومی، رئیس دانشگاه پیام نور استان، امروز، ۱۳ بهمن‌‌ماه، در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره فرهنگی هنری جهادگران سلامت در دانشگاه پیام نور تبریز اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران زمانی آسیب می‌بیند که ملت بی‌تفاوت باشند و احساس مسئولیت نکنند.

وی با بیان اینکه تجلیل از شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اساس و پایه بقای انقلاب اسلامی است، ادامه داد: ایثارگری‌ها و فداکاری‌های رزمندگان، بسیجیان و مجاهدان عرصه‌های مختلف، باعث شده تا ایران اسلامی در صحنه‌های ملی و بین‌المللی افتخارآفرین شده و برای کشورهای منطقه الگو باشد.

معصومی افزود: آغاز ایام الله دهه فجر، یادآور ورود بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام راحل(ره) به کشور و خاتمه آن نیز یادآور پیروزی حق بر باطل و سقوط رژیم طاغوت است.

رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه ملت ایران با ایثارگری و جهاد، باعث شکوفایی این انقلاب شده و این انقلاب را همواره در سطح جهانی به عنوان یک انقلاب حامی مستضعفان معرفی کرده‌اند، ادامه داد: امیدواریم تا ما هم به نوبه خود در سنگر علم و دانش، وظیفه خود را به خوبی انجام دهیم و در این راستا نیز تلاش می‌کنیم تا در کنار آموزش، خدماتی در جامعه ارائه دهیم.

وی با بیان این‌که دانشگاه پیام نور، هفته جاری را به عنوان هفته فرهنگی نام‌گذاری کرده است، اظهار کرد: دانشگاه پیام نور در سال‌جاری، ۱۴ جشنواره مجازی شامل جشنواره قرآن و عترت، نهج‌البلاغه، دلنوشته‌های من، جهادگران سلامت و ... را در استان‌های مختلف برگزار کرده است.

معصومی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در هشت سال دوران دفاع مقدس، جبهه مقاومت و همچنین در عرصه مبارزه با کرونا، در گرو همدلی و همیاری گروه‌های مختلف جامعه، اتفاقات خوبی رخ داده است.

وی افزود: دانشگاه‌ پیام نور استان نیز از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا، با همکاری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌، بسیج اساتید، بسیج کارمندی و کانون‌های دانشجویی تلاش کرده تا در تمامی طرح‌ها حضور داشته باشد؛ هم‌چنین اولین دانشگاهی بود که امر آموزش را در دوران گسترش کرونا متوقف نکرد و تمامی آموزش‌های خود را به شکل مجازی از ۱۶ فروردین ماه آغاز کرد.

انتهای پیام
captcha