کد خبر: 4248288
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۱:۲۶

امام جمعه تبریز از نمایشگاه عکس «اختران فروزان» بازدید کرد + عکس

حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری اصل از نمایشگاه عکس، اسناد و کتب با عنوان «اختران فروزان» با محوریت سه چهره‌ برجسته علمی و دینی، علامه سیدمحمدحسین طباطبایی، علامه محمدتقی جعفری و احمد صبور اردوبادی بازدید کرد.

نمایشگاه عکس،اختران فروزان

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل، نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌شرقی روز گذشته، 24 آبان‌ماه از نمایشگاه عکس، اسناد و کتب با عنوان «اختران فروزان» با محوریت سه چهره‌ برجسته علمی و دینی، علامه سیدمحمدحسین طباطبایی، علامه جعفری و استاد احمد صبور اردوبادی بازدید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل در این بازدید، در شرح حال علامه طباطبایی و استاد جعفری، گفت: علامه طباطبایی از بزرگ‌ترین علمای اسلام و مفسران قرآن کریم، با تألیفات گران‌بها و پژوهش‌های عمیق خود، سهم بسزایی در فهم و تفسیر دقیق متون دینی و علمی داشته است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی افزود: علامه جعفری نیز با فعالیت‌های گسترده در زمینه‌ علوم انسانی و فلسفه اسلامی، به عنوان یک متفکر برجسته شناخته می‌شود که توانسته است پل‌های ارتباطی مهمی بین مفاهیم دینی و علمی برقرار کند.

وی در وصف حال دکتر اردوبادی نیز اظهار کرد: ایشان با وجود تحصیلات و تخصص در حوزه داروسازی، کتب ارزشمندی در وصف تعالیم دینی به رشته تحریر درآورده است که نشان از تعهد عمیق وی به مبانی دینی و فرهنگی دارد. آثار این سه بزرگوار، نه تنها در حوزه‌های تخصصی خود بلکه در گستره‌ وسیع‌تری از معارف اسلامی، تأثیرگذار بوده‌اند.

امام جمعه تبریز ضمن بازدید از این نمایشگاه، از برگزارکنندگان آن تجلیل کرده و خواستار انتشار گسترده‌تر آثار این بزرگواران شد.

مطهری اصل گفت: آثار و تلاش‌های این عزیزان، گنجینه‌ای ارزشمند برای جامعه اسلامی و انسانی است و بایستی به نحوی شایسته به نسل‌های آینده منتقل گردد.

انتهای پیام
captcha