کد خبر: 4252241
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳
استاندار آذربایجان‌شرقی:

فرمانداران متناسب با سیاست‌های دولت سند توسعه تدوین کنند

بهرام سرمست با بیان اینکه اولویت توسعه آذربایجان‌شرقی، توسعه متوازن و پایدار و محرومیت‌زدایی است، گفت: گوشه‌گوشه استان برای ما مهم است و فرمانداران باید متناسب با سیاست‌های دولت وفاق ملی، ظرفیت‌ها و نیازمندی‌های هر شهرستان، سند توسعه و وفاق را تدوین کنند.

بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان‌شرقی، امروز، 14 آذرماه در جلسه شورای اداری شهرستان هوراند، با اشاره به اهمیت این شهرستان گفت: حضور بنده در این جلسه براساس اعتقادی است که به لزوم محرومیت‌زدایی و توجه ویژه به مناطق محروم و کم‌برخوردار داریم.

وی ادامه داد: بخشی از جمعیت ما، سهم‌شان در تولید بیشتر از مصرف است و اهالی شهرستان هوراند نیز از این جمله هستند و این وظیفه ما مسئولان را در رسیدگی و پاسخگویی به مطالبات مردم این منطقه سنگین‌تر می‌کند.

سرمست با تأکید بر اینکه اولویت توسعه استان، توسعه متوازن و پایدار است، افزود: گوشه‌گوشه استان برای ما موضوعیت و اهمیت دارد و بر این اساس به فرمانداران جدید تأکید می‌کنم که متناسب با سیاست‌های دولت وفاق ملی، سند توسعه و وفاق شهرستان‌ها را تدوین کنند.

استاندار آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: انتظار دارم که در این سند، نیازمندی‌ها و مطالبات مردم هر منطقه مورد توجه قرار گیرد و مشخص کنیم که در حال حاضر در چه نقطه‌ای هستیم و در طول چهار سال آینده می‌خواهیم به کجا برسیم.

وی با تأکید بر شناسایی ظرفیت‌های قانون بودجه و قانون برنامه هفتم توسعه در سند توسعه و وفاق شهرستان‌ها، گفت: فرمانداران در تدوین این سند، حتماً از هم‌فکری همه جریان‌ها، نخبگان و شخصیت‌های صاحب‌نظر، دغدغه‌مند، دلسوز و ذی‌نفوذ استفاده کنند و برای این منظور می‌خواهم که یک مجمع مشورتی در شهرستان تشکیل دهند.

سرمست تصریح کرد: برای پیشبرد برنامه‌های توسعه، باید دست یاری به طرف تک‌تک شهروندان و اهالی منطقه دراز کنیم و یک فضای صمیمانه همدلی و هماهنگی هم در بین ادارات و هم در بین مردم و مسئولان ایجاد کنیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی افزود: اگر اجماع نظر در شهرستان شکل بگیرد می‌توانیم از نخبگان خارج از شهرستان که دل در گرو توسعه زادگاه و سرزمین خود دارند نیز استفاده کنیم.

وی خطاب به فرماندار جدید هوراند با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های فکری و مادی را جذب کنیم، افزود: این شهرستان‌های زمینه‌های سرمایه‌گذاری بسیار خوبی دارد و مهم این است که روحیه جذب سرمایه‌گذاری را در خودمان و مسئولان شهرستان تقویت کنیم.

سرمست احداث صنایع تبدیلی در زمینه دامپروری و کشت محصولات گلخانه‌ای و باغی را از جمله زمینه‌های سرمایه‌گذاری در منطقه هوراند ذکر کرد و گفت: استقرار ادارات خدمات‌رسان، افزایش امکانات بهداشتی و درمانی و حل مشکل مدارس کانکسی از مهم‌ترین مطالبات مردم منطقه است که فرماندار جدید حتماً با جدیت این مسائل را پیگیری خواهد کرد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به دو مشکل اساسی شهرستان هوراند یعنی آب و راه گفت: این دو موضوع در سطح استان هم جزو اولویت‌هاست و به‌طور جدی این دو مسئله به‌ویژه انتقال آب ارس و توسعه کریدورهای آزادراهی را در دستور کار داریم.

وی بیان کرد: معمولاً مسئولان ترجیح می‌دهند کارهایی انجام دهند که تبلیغاتی و زودبازده بوده و مردم را خوشحال کند؛ البته خوشحالی مردم برای ما مهم است، اما می‌خواهیم که این خوشحالی، پایدار و ماندگار باشد و بر این اساس، پروژه‌های اساسی و زیرساختی استان را دنبال می‌کنیم.

سرمست از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خواست تا در جهت توسعه متوازن و رفع محرومیت، اعتبار ویژه‌ای برای شهرستان هوراند اختصاص دهد و ابراز امیدواری کرد که با همت و جدیت مسئولان استان و شهرستان، چهره محرومیت از این شهرستان زدوده شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به معیارهای انتخاب فرمانداران گفت: سیاست کلی ما این است که از نیروهای باسابقه وزارت کشور استفاده کنیم و فرماندار جدید هوراند هم جزو این نیروها بوده و از نظر تحصیلات و تجربه کاری حائز جمیع شرایط است.

وی با اشاره به پراکندگی جمعیت شهرستان هوراند در روستاها و مناطق عشایری، فرماندار جدید را به حضور در روستاها و ارتباط نزدیک با مردم توصیه کرد و افزود: مردم‌داری، پاسخگویی به مردم و رضایت‌مندی مردم اولویت‌هایی است که در ارزیابی عملکرد فرمانداران لحاظ می‌شود.

در این جلسه، ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های فرهاد توکلی، فرماندار پیشین هوراند، عباس عادلی‌فر به‌عنوان فرماندار جدید این شهرستان معرفی شد.

انتهای پیام
captcha