کد خبر: 4260338
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶

شرکت ۲۴ هزار نفر از مردم آذربایجان‌شرقی در اعتکاف

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی از شرکت بیش از ۲۴ هزار نفر از مردم خداجوی استان در اعتکاف امسال خبر داد و گفت: این مراسم معنوی در ۱۸۴ مسجد شاخص و محوری استان برگزار شد.

اعتکاف، تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام سید محمود حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، امروز 28 دی‌ماه با اشاره به جزئیات اعتکاف امسال در آذربایجان‌شرقی گفت: اعتکاف سنت همه انبیاء و مورد عنایت ویژه الهی و یکی از سه عهدی است که خداوند متعال در خصوص کارکردهای بیت‌الله الحرام از حضرت ابراهیم(ع) و حضرت اسماعیل(ع) گرفته و در حقیقت یک سرمایه‌گذاری برای انسان‌سازی و بستری برای تربیت و جذب نیروهای متخصص و متعهد در عرصه امور فرهنگی و مذهبی است.

وی ادامه داد: امسال نیز همانند سال‌های پیشین مقدمات و تمهیدات لازم برای برگزاری این آئین معنوی در استان از مدت‌ها قبل فراهم شد و بر همین اساس ۱۸۴ مسجد شاخص و محوری آذربایجان‌شرقی در روزهای ۱۳ تا ۱۵ رجب مصادف با ۲۵ تا ۲۷ دی میزبان مراسم اعتکاف بودند که از این تعداد ۱۵۴ مسجد در مناطق شهری و ۳۰ مسجد نیز در روستاها قرار داشتند.

حسینی جمع معتکفان امسال در آذربایجان‌شرقی را ۲۴ هزار و ۳۷۱ نفر اعلام کرد و افزود: پنج هزار و ۱۲۸ نفر از این معتکفان آقایان و ۱۰ هزار نفر بانوان بودند و سه هزار و ۶۰۰ دانش آموز دختر، پنج هزار و چهار دانش آموزان پسر، ۲۲۴ دانشجوی آقا و ۴۱۵ دانشجوی خواهر در این مراسم معنوی شرکت کردند.

مدیرکل تبلیغات آذربایجان شرقی از برگزاری اعتکاف در ۵۶ مسجد تبریز نیز خبر داد و اظهار کرد: این مساجد در مجموع میزبان هشت هزار و ۹۵۹ معتکف تبریزی بودند که سه هزار و ۹۹۴ از آنها بانوان، یک‌هزار و ۴۴۷ آقایان،  یک‌هزار و ۴۳۲ دانش آموز دختر، یک‌هزار و ۶۳۶ دانش آموز پسر و ۴۵۰ معتکف دانشجو بودند.

وی گفت: با توجه به سیاستگذاری‌های کلان سازمان تبلیغات اسلامی و جایگاه خاص بانوان، جوانان و نوجوانان در این سیاست‌ها، اعتکاف دانش آموزی در تقویم ماموریت‌های سازمانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و بر همین اساس ۳۸ مسجد در سطح استان شامل ۲۰ مسجد ویژه دختران و ۱۸ مسجد ویژه پسران برای برگزاری اعتکاف دانش آموزی در نظر گرفته شد.

حسینی اظهار کرد: با هماهنگی صورت گرفته بین سازمان‌ها و نهادهای متولی برگزاری اعتکاف، امسال مصلی اعظم امام خمینی(ره) تبریز میزبان دانش‌آموزان پسر معتکف این شهر بود و اعتکاف دانش‌آموزان دختر نیز در چهار مسجد شاخص تبریز برگزار شد.

انتهای پیام
captcha