کد خبر: 4286265
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳
نماينده ولی‌ فقيه در آذربایجان‌شرقی:

مردم یاران واقعی امام (ره) بودند

حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری اصل اظهار کرد: امام راحل، مردم را یاران واقعی خود می‌دانست و با امیدواری و خستگی‌ناپذیری مسیر انقلاب را پیمود و امروز هم ما باید همان روحیه را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

حجت الاسلام مطهری اصل، امام جمعه تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه تبریز، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز، 13 خردادماه، در جلسه مجمع علمی بسیج استان آذربایجان‌شرقی، با اشاره به سیر تاریخی انقلاب اسلامی گفت: حضرت امام خمینی(ره) از سال ۱۳۴۰ آغاز به حرکت انقلابی کردند و این حرکت را در سال ۱۳۵۷ به ثمر رساندند.

وی ادامه داد: امام خمینی(ره) با تقوای مثال‌زدنی، بینش عمیق و درک صحیح از شرایط زمانه، توانستند به لطف خدا، نظام اسلامی را بنیان‌گذاری کنند.

مطهری‌اصل تصریح کرد: امام راحل، مردم را یاران واقعی خود می‌دانستند و با امیدواری و خستگی‌ناپذیری مسیر انقلاب را پیمودند و امروز هم ما باید همان روحیه را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

امام جمعه تبریز همچنین به نقش نظام اسلامی در تربیت نیروهای متعهد و متخصص اشاره کرد و گفت: اساتید برجسته‌ای در حوزه علوم انسانی، بسیاری از آن‌ها یا در دوران طاغوت در حوزه‌های علمیه پرورش یافته‌اند یا ارتباط نزدیکی با علمای دین داشته‌اند؛ یعنی که ریشه علم و تربیت، در بستر دین و نظام اسلامی رشد یافته است.

وی با اشاره به شخصیت علمای بزرگی چون آیت‌الله قاضی طباطبایی، تصریح کرد: همه ما بدهکار نظام جمهوری اسلامی هستیم؛ خدشه وارد کردن به نظام اسلامی، به معنای خسران برای تمام استعدادهای جامعه است و موجب نابودی ظرفیت‌هایی خواهد شد که در سایه این نظام شکوفا شده‌اند.

نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌شرقی با تأکید بر جایگاه مجمع علمی بسیج به‌عنوان نهادی اهل فکر و تدبیر، گفت: این مجمع، محل اندیشه‌ورزی و ارائه راهکار برای ارتقای نظام است. مسئولان باید بدانند که جمهوری اسلامی به آنان عزت بخشیده و مسیر پیشرفت و توسعه جامعه، گسترش علم و دانش و شکوفایی استعدادها همگی در سایه این نظام مقدس حاصل شده است.

وی با انتقاد از عملکرد برخی دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: وقتی رخوت، سستی، عصبانیت و ناتوانی در گره‌گشایی از مشکلات مردم در برخی مدیران دیده می‌شود، آدم گمان می‌کند که برخی مدیران حتی از عقل دنیوی هم بی‌بهره‌اند؛ مدیران ناکارآمد اگر عقل معاد ندارند، لااقل عقل معاش داشته باشند. امروز وظیفه همه ماست که برای تعالی این نظام تلاش کنیم و با کار جهادی، پاسخ‌گوی مطالبات مردم باشیم.

امام‌ جمعه تبریز با اشاره به ظرفیت عظیم بسیج گفت: بسیج، بهترین مسیر برای تعالی است. همه ما سربازان بسیج هستیم و باید برای ساختن فردایی بهتر دست در دست هم بدهیم. اگر همه نیروها گرد هم آمده و فداکاری کنند، می‌توانیم استان را به اوج پیشرفت و شکوفایی برسانیم.

انتهای پیام
captcha