کد خبر: 4308227
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴
سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی:

فعالیت‌های فرهنگی بر پایه نوآوری دانشجویی پیش می‌رود

خسرو کنعانی با تأکید بر اینکه اولین مأموریت اساسی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی در حوزه فرهنگی تعریف شده است، گفت: تمام بدنه فرهنگی سازمان دانشجویان هستند و فعالیت‌های فرهنگی بر پایه نوآوری، خلاقیت و نگاه دانشجویی پیش می‌رود.

خسرو کنعانی، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، خسرو کنعانی، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان، امروز، ۹ مهرماه در نشست هم‌اندیشی با اعضای سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان با اشاره به نقش مهم نیروی دانشجویی در حرکت‌های علمی و فرهنگی اظهار کرد: زیربنای اصلی فعالیت‌های جهاددانشگاهی، انرژی و توان دانشجویان است. سازمان دانشجویان که از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرده، تاکنون رویدادهای متنوعی برگزار کرده و هدف اصلی آن ارتقای سطح فعالیت‌های دانشجویی در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و پژوهشی بوده است.

وی افزود: هر چند محل استقرار فیزیکی جهاددانشگاهی در دانشگاه تبریز است، اما گستره‌ فعالیت‌های آن تمامی دانشگاه‌های استان را شامل می‌شود.

کنعانی با اشاره به ثبت ۱۱ کانون دانشجویی طی یک سال گذشته گفت: هر کانون، هسته مرکزی خود را دارد و امسال نیز رویداد جدیدی با عنوان «شهر دانشجو» راه‌اندازی شده است. از این پس، جذب نیروی انسانی در جهاددانشگاهی صرفاً از مسیر سازمان دانشجویان انجام خواهد شد.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی از تشکیل نخستین شورای مشورتی دانشجویی خبر داد که متشکل از دانشجویان نخبه، خلاق و نوآور خواهد بود تا در تصمیم‌سازی‌ها به جهاددانشگاهی کمک کنند. همچنین براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، طی دو ماه آینده تعداد اعضای سازمان دانشجویان باید به حداقل ۴۰۰ نفر برسد که می‌توانند به‌صورت فعال یا افتخاری همکاری کنند.

وی با تأکید بر اینکه اولین مأموریت اساسی سازمان در حوزه فرهنگی تعریف شده است، گفت: تمام بدنه فرهنگی سازمان دانشجویان هستند و فعالیت‌های فرهنگی بر پایه نوآوری، خلاقیت و نگاه دانشجویی پیش می‌رود.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی افزود: هفت گروه آموزشی در حوزه‌های فنی، مهندسی، هنر، پزشکی، کشاورزی و ... در سطح استان فعال‌اند و دانشجویان می‌توانند با استفاده از خدمات «شهر دانشجو» از تخفیفات ویژه بهره‌مند شوند.

کنعانی تصریح کرد: در حوزه پژوهش نیز فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه‌های پزشکی، فناوری انرژی‌های نو و گروه‌های مختلف پژوهشی در حال انجام است و پژوهشکده توسعه و برنامه‌ریزی آماده دریافت و تبدیل طرح‌های دانشجویی به محصول است.

وی همچنین به فعالیت خبرگزاری‌های ایسنا، ایکنا و بازارکار تحت نظر جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت: دانشجویان با عضویت در این رسانه‌ها علاوه بر کسب تخصص، می‌توانند درآمدزایی نیز داشته باشند. همچنین مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) به‌عنوان معتبرترین مرکز نظرسنجی کشور، از ظرفیت دانشجویان در پروژه‌های مختلف بهره می‌برد.

کنعانی با بیان اینکه حداقل اعضای هر کانون باید بیش از ۳۰ نفر باشند، تأکید کرد: کانون‌ها می‌توانند نقش مؤثری در پیشبرد اهداف جهاددانشگاهی ایفا کنند.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی از آغاز ثبت‌نام چهاردهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی از دهم مهرماه خبر داد و افزود: مسابقات ملی مناظرات دانشجویی از مهترین رویدادهای دانشجویی سازمان دانشجویان است که ثبت‌نام مرحله استانی آن در بین دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان از مهرماه شروع شده و در اواخر آذرماه در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

در ادامه این نشست، اعضای سازمان دانشجویان به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود پرداختند:

تشنه‌دل، از اعضای برتر مناظرات دانشجویی، بر لزوم ورود فناوری‌های نوین به ساختار سازمان تأکید کرد و گفت: استفاده از هوش مصنوعی و بلاک‌چین می‌تواند فرآیندها را کارآمدتر کند.

محمدمهدی قنبرزاده، دبیر کانون شعر و ادب «غزل‌آرا»، همکاری و برگزاری برنامه‌های مشترک بین کانون‌ها را راهبردی مهم دانست.

محمدرضا حیدری، عضو شورای مرکزی سازمان، شبکه‌سازی را عامل تسهیل ارتباط دانشجویان با سازمان عنوان کرد.

مرادی، عضو کانون علوم اجتماعی «پژوه» و نجفی دبیر کانون سیاسی ـ فرهنگی «فروغ»، بر استفاده از ظرفیت دانشگاه‌های غیرانتفاعی و خودباوری نسل جوان تأکید کردند.

ابوطالبی دبیر کانون محیط زیست «نسل» بر انتقال مهارت‌ها درون کانون پیش از آموزش به دیگران تأکید داشت.
فرشته ساکن، دبیر کانون «صدای نوشتار»، پیشنهاد داد برای تسهیل ارتباطات، در هر دانشگاه یک دفتر ویژه برای فعالیت مشترک کانون‌ها ایجاد شود.

انتهای پیام
captcha