کد خبر: 4310959
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
رئیس دانشگاه تبریز تاکید کرد:

ضرورت تقویت روحیه نشاط و امید در فضای دانشگاه

محمدتقی اعلمی، با اشاره به ضرورت تقویت روحیه نشاط و امید در فضای دانشگاهی، به‌ویژه پس از جنگ 12 روزه، بر اهمیت ایجاد فضای گفت‌وگو، همدلی و تعامل سازنده میان دانشگاهیان تأکید کرد.

محمدتقی اعلمی، رئیس دانشگاه تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، محمدتقی اعلمی، رئیس دانشگاه تبریز، امروز، 23 مهرماه در نشست شورای فرهنگی دانشگاه، با اشاره به ضرورت تقویت روحیه نشاط و امید در فضای دانشگاهی، به‌ویژه پس از جنگ 12روزه، بر اهمیت ایجاد فضای گفت‌وگو، همدلی و تعامل سازنده میان دانشگاهیان تأکید کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه باید محیطی برای رشد فکری، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان باشد، خواستار برخورد ارشادی و مشاوره‌ای در موضوع حجاب و پرهیز از برخوردهای فیزیکی شد.

اعلمی همچنین با اشاره به رویکرد جدید مدیریت دانشگاه تبریز، از اجرای سیاست‌های «مدیریت فروتنانه» بر اساس ابلاغیه وزارت علوم خبر داد و افزود: مدیریت در دانشگاه باید بر پایه احترام متقابل، مشارکت جمعی و شنیدن دیدگاه‌های متنوع شکل گیرد.

رئیس دانشگاه تبریز همچنین بر تبیین مسائل روز برای اساتید و دانشجویان و افزایش سواد رسانه‌ای در محیط دانشگاه تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد انوری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به ویژگی‌های فکری و فرهنگی نسل جدید دانشجویان، بر اهمیت مواجهه صحیح با تکثر افکار و نگرش‌های آنان تأکید کرد.

وی همچنین ضمن بیان دیدگاه‌هایی درباره‌ نحوه برخورد فرهنگی و اقناعی با مسئله حجاب در دانشگاه‌ها، گفت: ضروری است در این زمینه با رویکردی آگاهانه، منطقی و همراه با گفت‌وگو عمل شود تا ضمن حفظ ارزش‌ها، فضای تعامل و همدلی در دانشگاه تقویت شود.

انتهای پیام
captcha